Χέρτα και Ουνιόν Βερολίνου θα αναμετρηθούν φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε επίπεδο Bundesliga, μετά την άνοδο της δεύτερης και πρόθεση των ανθρώπων της πρώτης είναι να δώσουν γιορτινό χαρακτήρα στο ντέρμπι της πρωτεύουσας...

Εξ ου και, φέρονται να έχουν ζητήσει ήδη από την διοργανώτρια Αρχή το μεταξύ τους παιχνίδι να διεξαχθεί στις 9 Νοεμβρίου. Ημέρα κατά την οποία θα εορταστούν και τα 30 χρόνια που συμπληρώνονται από την πτώση του τείχους!

«Θεωρούμε ότι η 9η Νοεμβρίου θα ήταν μια φανταστική ημερομηνία για την διεξαγωγή του ντέρμπι του Βερολίνου και θέλουμε να συνδυάσουμε όλα τα γεγονότα», σχολίασε με δηλώσεις του στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων αξιωματούχος της Χέρτα.

Η Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα ανακοινώσει τις ημερομηνίες και τις αγωνιστικές της σεζόν 2019-20 στις 28 Ιουνίου, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα προκύπτει μέσω ειδικού λογισμικού που δημιουργήθηκε το 2006.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ