Ισπανία

Στην Εθνική Καταλωνίας ο Ντίντακ Βιλά

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Ντίντακ Βιλά, βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Καταλωνίας για το καθιερωμένο φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη των Βάσκων.

Ένα σπουδαίο παράσημο θα προσθέσει στη συλλογή του ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ, Ντίντακ Βιλά, ο οποίος κλήθηκε στην Εθνική Καταλωνίας για την φιλική αναμέτρηση με την αντίστοιχη της χώρας των Βάσκων.

Το φιλικό θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 26 Δεκεμβρίου στο «Καμπ Νόου». Αξίζει να σημειωθεί πως στην Εθνική δεν κλήθηκαν οι Τσάβι και Βαλντές, αλλά ούτε και όσοι αγωνίζονται σε Πρέμιερ Λιγκ και Τσάμπιονσιπ, αφού έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Αναλυτικά η αποστολή της εθνικής Καταλωνίας: Τζόρντι Μασίπ (Μπαρτσελόνα), Αλέις Βιδάλ (Μπαρτσελόνα), Μαρκ Μπάρτρα (Μπαρτσελόνα), Ζεράρ Πικέ (Μπαρτσελόνα), Τζόρντι Άλμπα (Μπαρτσελόνα), Σέρχιο Μπουσκέτς (Μπαρτσελόνα), Σέρτζι Ρομπέρτο (Μπαρτσελόνα), Πάου Λόπεθ (Εσπανιόλ), Βίκτορ Αλβάρεθ (Εσπανιόλ), Τζουάν Τζορντάν (Εσπανιόλ), Ζεράρ Μορένο (Εσπανιόλ), Μαρτίν Μοντόγια (Ίντερ), Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια (Σοθιεδάδ), Ντίντακ Βιλά (ΑΕΚ), Χάβι Μάρκεθ (Γρανάδα), Φρανθίσκο Μεδίνα Λούνα (Γρανάδα), Τζουάν Βερντού (Φιορεντίνα), Νταβίντ Λόπεθ (Νάπολι), Σέρχιο Γκαρθία (Αλ Ραγιάν), Άλβαρο Βάθκεθ (Χετάφε) και Βίκτορ Ροντρίγκεθ (Χετάφε) και Κεϊτά Μπαλντέ (Λάτσιο).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x