Ιταλία

Στην Καλαμάτα η σύσκεψη κορυφής της Γιουβέντους

Στην Ελλάδα αναμένεται εντός της ημέρας ο Μαουρίτσιο Σάρι ώστε να συναντηθεί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και να συζητήσουν για τη Γιουβέντους της νέας σεζόν.

Σημείο εξελίξεων αποδεικνύεται η Καλαμάτα τα δύο τελευταία καλοκαίρια για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και ειδικότερα για τις εξελίξεις στη Γιουβέντους.

Το περσινό καλοκαίρι ήταν η εποχή που η πρωταθλήτρια Ιταλίας κατάφερε να κλείσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια των διακοπών του, ενώ φέτος εκεί θα καταστρωθεί το πλάνο της νέας σεζόν.

Όπως αναφέρει σε σημερινό ρεπορτάζ της η «Corriere dello Sport», ο Μαουρίτσιο Σάρι αφού παρουσιαστεί στους εκπροσώπους του Τύπου, θα αποχωρήσει απευθείας για να ταξιδέψει στη χώρα μας και συγκεκριμένα για την Καλαμάτα, εκεί όπου κάνει διακοπές ο Πορτογάλος σούπερ-σταρ μαζί με την οικογένειά του.

Ο λόγος δεν είναι άλλος ώστε να μιλήσει από κοντά με τον απόλυτο σταρ της «μεγάλης κυρίας» και να συζητήσουν από κοντά για το πλάνο που έχει ο Ιταλός για τη νέα σεζόν και φυσικά να του παρουσιάσει και τα σχέδιά του για την αξιοποίηση του ίδιου του παίκτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x