Stoiximan Super League

Στην λίστα της ΑΕΚ, διαψεύδουν στον ΠΑΟΚ

Πληροφορίες για την υπόθεση του Ρόμπιν Ρούιτερ ισχυρίζεται πως έχει από ελληνικές πηγές Oλλανδός δημοσιογράφος. Απασχολεί μαζί με άλλους τρεις γκολκίπερ την ΑΕΚ, δεν ενδιαφέρονται στον ΠΑΟΚ.

Νέα διάσταση στην υπόθεση του Ρόμπιν Ρούιτερ δίνει ο Σάντερ Μπέρεντς. Ο συνήθως καλά πληροφορημένος δημοσιογράφος για θέματα που αφορούν ελληνικούς συλλόγους επικαλείται πηγές από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για το φημολογούμενο ενδιαφέρον τους για τον γκολκίπερ της Ουτρέχτης.

Όσον αφορά την περίπτωση του «δικέφαλου του Βορρά», στο τουϊτάρισμά του, τονίζει πως η είδηση τονίζει πως διαψεύδεται κάτι που -πιθανότατα- ευσταθεί, αφού οι Θεσσαλονικείς κάνουν δικό τους τον Μάρτιν Όλσεν απ’ την Μάλμε.

Αντίθετα, το όνομα του Ρούιτερ δείχνει πως απασχολεί την ΑΕΚ, σύμφωνα πάντα με τον Μπέρεντς. Ως γνωστόν, στην «Ένωση» τρέχουν για τερματοφύλακα και στο προσκήνιο βρίσκονται τα ονόματα των Χάβι Βάρας και Άλεν Μπαρόχα. Έτσι, στην ανάρτησή του αναφέρει πως η ΑΕΚ έχει στην λίστα της τον 28χρονο μαζί με άλλους τρεις γκολκίπερ.




O Ρούιτερ δεσμεύεται έως το καλοκαίρι του 2017 με συμβόλαιο από την Ουτρέχτη και πρόσφατα το όνομά του έπαιξε για την Σαουθάμπτον.


Γιάννης Σταυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x