Super League 2

Στην Μπούντουτσνοστ ο Μιλόσεβιτς

Ο Ζβέζνταν Μιλόσεβιτς αποχώρησε από την Παναχαϊκή και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπούντουτσνοστ ως τεχνικός διευθυντής.

Στο Μαυροβούνιο θα επιστρέψει ο μέχρι πρότινος προπονητής της Παναχαϊκής, Ζβέζνταν Μιλόσεβιτς.

Ο Βόσνιος τενχικός παραιτήθηκε μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με την Πατρινή ΠΑΕ να την κάνει αποδεκτή και να ανακοινώνει σήμερα την αποχώρησή του.

Μάλιστα, ο Μιλόσεβιτς αναμένεται να αναλάβει ως τεχνικός διευθυντής στην Μπούντουτσνοστ και αυτός φαίνεται πως ήταν ο λόγος της αιφνίδιας αποχώρησής του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Zvezdan Milosevic, καθώς παραιτήθηκε από τη θέση του. Τον ευχαριστούμε για τη συνεργασία που είχαμε αυτούς τους τρεις μήνες και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Παράλληλα, η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 θέλει να διαβεβαιώσει τους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας μας, ότι εργάζεται με γνώμονα το καλό του συλλόγου, σεβόμενη απόλυτα την βαριά ιστορία που κουβαλά η ομάδα μετά από 128 χρόνια ζωής.

Με αυτά ως δεδομένα, η επιλογή του επόμενου προπονητή θα είναι ιδιαίτερα προσεκτική και θα γίνει με μοναδικό στόχο να βοηθήσει την Παναχαϊκή, οδηγώντας την στο δρόμο για νέες επιτυχίες και δίνοντας μόνο χαρές στον περήφανο κόσμο της».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x