Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαυρία:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Ομόνοια, διότι ξέρω ότι έρχομαι στην δημοφιλέστερη ομάδα της Κύπρου με μεγάλη ιστορία με πολύ παθιασμένους οπαδούς που μου δίνει κίνητρο για να βοηθήσω την ομάδα να πάει προς την επιτυχία».

Για την επιλογή της Ομόνοιας: «Ξέροντας το τιμ που υπάρχει τους τελευταίους μήνες, τον προπονητή και γενικά το τιμ. Αυτό που μπορούμε να καταλάβουμε είναι ότι υπάρχει μεγάλη φιλοδοξία και είμαι ένας παίκτης με φιλοδοξίες και αυτό είναι κάτι που θα με βοηθήσει στην καριέρα μου».

Για τη συνεργασία με τον Αναστασίου: «Εύχομαι να βγει αληθινός. Θα δίνω κάθε αγώνα το 100% των δυνατοτήτων μου για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για την πίεση: «Έχω συνηθίσει από μικρός. Ήμουν και στην Ελλάδα σε μεγάλη ομάδα (σ.σ. Παναθηναϊκός) ξέρω τις απαιτήσεις που υπάρχουν και όταν ένας παίκτης είναι σε τέτοια ομάδα πρέπει να είναι έτοιμος για αυτά που θα έρθουν και πρέπει να βάλουμε όλοι καλά στο μυαλό μας ότι η Ομόνοια πρέπει να είναι πιο ψηλά απ’ ότι τώρα. Να είναι εκεί που αξίζει».

Για την ετοιμότητα της: «Θεωρώ από τα μέσα Ιανουαρίου και έπειτα θα είμαι 100%».

Για τα χαρακτηριστικά του: «Η ταχύτητα είναι το πιο δυνατό μου σημείο. Από εκεί και πέρα δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου θα δείξω στο γήπεδο τι μπορώ να κάνω».

Για το τι να περιμένει ο κόσμος της Ομόνοιας από τον Χάρη: «Το πάθος είναι το πιο σημαντικό. Είμαι ένας παίκτης με πάρα πολύ πάθος και εννοείται προσπάθεια στο 100%. Από εκεί και πέρα γκολ, ασίστ θα έρθουν μέσα στο γήπεδο».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ