Stoiximan Super League

Στην Πάτρα ο Κάναντι για Μανδά και όχι μόνο

Παρών στην αναμέτρηση της Εθνικής U-17 με τη Σκωτία που διεξήχθη στην Πάτρα ήταν ο Νταμίρ Κάναντι, δείχνοντας το άμεσο ενδιαφέρον του για το επίπεδο σε αυτές τις ηλικίες.

Μία μέρα μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Νταμίρ Κάναντι βρέθηκε στην Πάτρα μαζί με τον τεχνικό διευθυντή του Ατρόμητου, Γιάννη Αγγελόπουλο.

Όχι, φυσικά, για κάποιο ταξίδι αναψυχής, αλλά για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Εθνικής U-17 κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα της Σκωτίας για την 1η αγωνιστική των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Από το ρόστερ της «γαλανόλευκης» ο μοναδικός παίκτης που ανήκει στον Ατρόμητο ήταν ο Χρήστος Μανδάς που είναι ο βασικός γκολκίπερ και βοήθησε τα μέγιστα για τη νίκη με 1-0, αν και η Ελλάδα έπαιζε με 10 παίκτες από το 64. Βέβαια, τα μάτια του δεν ήταν μόνο στον τερματοφύλακα, που άλλωστε τον γνωρίζει, αλλά και γενικότερα στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, θέλοντας να διαπιστώσει το επίπεδο σε αυτές τις ηλικίες.

Εξάλλου, στο προπονητικό κέντρο Μαζαράκη βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Περιστερίου.

Το πρόγραμμα που ακολούθησαν περιείχε ασκήσεις με σέντρες και τελειώματα ενώ και σε αυτή την προπόνηση έλειψαν οι διεθνείς παίκτες και ο Μανούσος που ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Για αύριο είναι προγραμματισμένη διπλή προπόνηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x