Euro 2024

Στην προεπιλογή της Ολλανδίας ο Ρόμπεν

Ο Άριεν Ρόμπεν βρίσκεται κανονικά στην προεπιλογή του Ντάνι Μπλιντ για τις αναμετρήσεις της εθνικής Ολλανδίας με Βέλγιο και Λουξεμβούργο.

Την προεπιλογή για τα παιχνίδια με Βέλγιο (φιλικό, 9/11) και Λουξεμβούργο (προκριματικά Μουντιάλ του 2018, 12/11) ανακοίνωσε η ολλανδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Ο τεχνικός των «οράνιε», Ντάνι Μπλιντ, έχει ξανά στη διάθεσή του τον Άριεν Ρόμπεν, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό στα πλευρά που τον είχε αναγκάσει να απουσιάσει από τα ματς με Λευκορωσία και Γαλλία. Στην 22μελή προεπιλογή επιστρέφει, μετά από διετή απουσία, ο Στάιν Σάαρς, ο οποίος έχει κάνει καλό ξεκίνημα στη σεζόν με τη φανέλα της Χέρενφεν.

Απουσιάζουν, λόγω τραυματισμού, οι Νάρσινγκ, Ζουτ και Ντε Φράι, ενώ για προληπτικούς λόγους δεν κλήθηκαν Στρούοτμαν, Ελία και Πρόμες. Η οριστική αποστολή για τα δύο παιχνίδια θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.


Αναλυτικά, η προεπιλογή της Ολλανδίας:

Τερματοφύλακες: Βορμ (Τότεναμ), Στεκέλενμπουργκ (Έβερτον)

Αμυντικοί: Μπλιντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μπρούμα (Βόλφσμπουργκ), Φέλτμαν (Άγιαξ), Κονγκόλο, Κάρσντορπ (Φέγενορντ), Βίλεμς (Αϊντχόφεν), Βαν Ντάικ (Σαουθάμπτον)

Μέσοι: Σνάιντερ (Γαλατασαράι), Ραμσελάαρ, Πρέπερ (Αϊντχόφεν), Κλάσι (Σαουθάμπτον), Σάαρς (Χερενφέεν), Βαϊνάλντουμ (Λίβερπουλ), Βιλένα (Φέγενορντ), Κλάασεν (Άγιαξ)

Επιθετικοί: Ντε Γιονγκ, Γιάνσεν (Τότεναμ), Ντεπάι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ντοστ (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Ρόμπεν (Μπάγερν Μονάχου)

Επιμέλεια: Αποστόλης Πούλιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x