Πορτογαλία

Στην πρωτοβουλία «χιλιόμετρα στο σπίτι» συμμετέχει ο Αμπέλ Φερέιρα (video)

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που θέλει να κρατήσει όλους τους Πορτογάλους στο σπίτι.

Μαζί με άλλα γνωστά πρόσωπα του αθλητισμού της Πορτογαλίας, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, συμμετέχει στην καμπάνια «χιλιόμετρα στο σπίτι».

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που θέλει να κρατήσει όλους τους Πορτογάλους στο σπίτι, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για το νοσοκομείο S. Joao, στο Πόρτο και στο Centro Hospital do Tamega e Sousa, στη Πεναφιέλ.

Η ιδέα ήρθε από μια ομάδα φίλων που είναι δρομείς και αποφάσισαν να δημιουργήσουν έναν αγώνα αλληλεγγύης σε εθνικό επίπεδο, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Απριλίου, με την ιδιαιτερότητα ότι ο κάθε αθλητής θα μπορεί να συμμετάσχει χωρίς να φύγει από το σπίτι.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρέξιμο, περπάτημα, ποδηλασία ... ακόμα και κολύμπι, με τον κάθε αθλητή να καλείται να καλύψει τη μεγαλύτερη δυνατή απόσταση στις τέσσερις ώρες του αγώνα (11:00-15:00) σε έναν περιορισμένο χώρο.

Η... διαδρομή πρέπει να γίνεται στο γκαράζ, στον κήπο, στην ταράτσα, στην πισίνα, στο μπαλκόνι ή σε άλλο χώρο που σέβεται τις συστάσεις της γενικής διεύθυνσης Υγείας και δεν απαιτεί τον αθλητή να βρίσκεται σε μόνιμη κίνηση κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο αγώνας διοργανώνεται κάθε χρόνο από μία ομάδα ανθρώπων, συνήθως τον Μάιο, φυσικά σε εξωτερικούς χώρους, αλλά φέτος, λόγω κορονοϊού, δεν θα είναι εφικτό.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x