Super League 2

Στην Σπάρτη ο Περντρέου

Με τη μορφή δανεισμού αποκτήθηκε από την Σπάρτη ο 23χρονος τερματοφύλακας, Κλέτον Περντρέου, που ανήκει στην Κρίσταλ Πάλας.

Στην ομάδα της Λακωνίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλβανός γκολκίπερ, Κλέτον Περντρέου, ο οποίος ξεκίνησε από τον Φοίβο Βάρης και τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στο εξωτερικό.

Αρχικά, έπαιξε στην Αγγλία και την Μπρίστολ Σίτι, στη συνέχεια στη σκωτσέζικη Χιμπέρνιαν, επέστρεψε στην Αγγλία για λογαριασμό της Κρίσταλ Πάλας, ενώ την περσινή σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στη Γουέλινγκ Γιουνάιτεντ και την Τσέλμσφορντ.

Η ανακοίνωση της Σπάρτης:

«Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον τερματοφύλακα Κλέτον Περντρέου. Ο Κλέτον Περντρέου ξεκίνησε την καριέρα του στην Φοίβο Βάρης πριν υπογράψει για την αγγλική ομάδα Bristol City.

Μετά από ένα χρόνο πήγε στην σκωτσέζικη ομάδα Hibernian για δυο χρόνια πριν την μετακίνησή του στην Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ για λογαριασμό της Crystal Palace. Ο Κλέτον είχε επίσης εμφανίσεις για την Welling United πριν υπογράψει για την ομάδα μας.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον κύριο Χρήστο Λάμπρου, προπονητή τερματοφυλάκων, που μας βοήθησε να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή».

Ο προπονητής τερματοφυλάκων, Χρήστος Λάμπρου έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook: «Άλλος ένας τερματοφύλακας, ο Κλέτον Περντρέου από τη σχολή μας AGA και σε συνεργασία με την σχολή μας στην Αγγλία IGFA, εντάχθηκε στη Football League, στην ομάδα της Α.Ε. Σπάρτης, με δανεισμό από την Κρίσταλ Πάλας. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x