Champions League

Στήριξε Κρίστενσεν ο Κόντε

Στο πλευρό του Αντρέας Κρίστενσεν στάθηκε ο Αντόνιο Κόντε, υπερασπιζόμενος το Δανό αμυντικό για το λάθος του, που έδωσε την ευκαιρία στη Μπαρτσελόνα να ισοφαρίσει την Τσέλσι.

Στο πλευρό του Αντρέας Κρίστενσεν στάθηκε ο Αντόνιο Κόντε, υπερασπιζόμενος το Δανό αμυντικό για το λάθος του, που έδωσε την ευκαιρία στη Μπαρτσελόνα να ισοφαρίσει (1-1)την Τσέλσι στην αναμέτρηση του «Στάμφορντ Μπριτζ».

«Νομίζω πως ο Κρίστενσεν πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Μιλάμε άλλωστε για έναν ποδοσφαιριστή 21 ετών. Έδειξε με την παρουσία του πως διαθέτει την ωριμότητα και τον χαρακτήρα που χρειάζεται στο κορυφαίο επίπεδο.Είμαι πολύ χαρούμενος διότι θεωρώ πως ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες μας στο ματς» απάντησε ο Ιταλός τεχνικός σε ερώτηση για τη λάθος πάσα του Δανού στόπερ που οδήγησε στο γκολ της ισοφάρισης από το Μέσι.

«Θεωρώ πως φτάσαμε κοντά στο να κάνουνε το τέλειο παιχνίδι, αλλά πληρώσαμε το μοναδικό μας λάθος. Όμως ξέρουμε πως κόντρα σε αντιπάλους όπως ο Μέσι, ο Ινιέστα και ο Σουάρες μπορεί να συμβεί αυτό. Είναι κρίμα διότι πραγματοποιήσαμε μια σπουδαία εμφάνιση και είμαστε απογοητευμένοι με την ισοπαλία» δήλωσε σχετικά με το ματς ο Κόντε.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x