Stoiximan Super League

Στηρίζει Γρηγορίου, θέλει άμεσα αποτελέσματα ο Σπανός!

Οι πρώτες δύσκολες ώρες στον Ατρόμητο μετά την τέταρτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα πέρασαν και μετά από ώριμη σκέψη η διοίκηση προσανατολίζεται να στηρίξει τον Μιχάλη Γρηγορίου, αλλά όχι για πάντα.

Έντονη είναι η φημολογία που έχει αναπτυχθεί από το σφύριγμα της λήξης της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ μέχρι αυτή την ώρα, αναφορικά με το μέλλον του Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο του Ατρόμητου.

Οι τέσσερις συνεχόμενες ήττες έχουν βαρύνει πολύ το κλίμα για τον τεχνικό της ομάδας, καθώς αποτελεί μια εντελώς πρωτόγνωρη κατάσταση για τους Περιστεριώτες αυτό το αρνητικό σερί και πράγματι τις τελευταίες ώρες από το μυαλό του Γιώργου Σπανού υπήρξαν πολλές σκέψεις, με τις φήμες να κάνουν λόγο ακόμα και για τερματισμό της συνεργασίας με τον Μιχάλη Γρηγορίου, ώστε να προκαλέσει ένα «ηλεκτροσόκ» στα αποδυτήρια.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες φαίνεται ότι οι τόνοι πέφτουν, η διοίκηση του Ατρόμητου προτιμά το δρόμο της ψυχραιμίας, κάτι που σημαίνει και στήριξη στη δουλειά του προπονητή. Πιστεύουν ότι δεν πρέπει όλο το… ανάθεμα της αγωνιστικής εικόνας να πέσει πάνω του, με το υπόλοιπο αγωνιστικό τμήμα να είναι άμοιρο ευθυνών και γι’ αυτό θα του δοθεί μια ακόμα ευκαιρία.

Αυτή, όμως, σύμφωνα με τα δεδομένα θα είναι και η τελευταία. Η διοίκηση θέλει άμεση επιστροφή στις νίκες, καθώς η ομάδα βρίσκεται στη 13η θέση και αυτό είναι κάτι που θα μεταφερθεί στον ίδιο τον προπονητή, στη συνάντηση που θα υπάρξει αύριο με τον Γιώργο Σπανό.

Όπως καταλαβαίνει κανείς ο εκτός έδρας αγώνας κόντρα στη Βέροια σε δύο εβδομάδες παίρνει μορφή τελικού για τους Περιστεριώτες, μόλις από την 7η αγωνιστική της Super League.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x