Γαλλία

Στηρίζει Μήτρογλου ο Γκαρσιά

Την πίστη του στο πρόσωπο του Κώστα Μήτρογλου φανέρωσε ο Ρούντι Γκαρσιά, τονίζοντας ότι θα είναι στη Μαρσέιγ και στο μέλλον ο Έλληνας επιθετικός.

Ασπίδα από τον Ρούντι Γκαρσιά στον Κώστα Μήτρογλου.

Ο τεχνικός της Μαρσέιγ φανέρωσε και πάλι τη στήριξη προς τον Έλληνα επιθετικό σε μια περίοδο που ακούγονται πολλά για τον διεθνή άσο και επεσήμανε ότι θα παραμείνει στην ομάδα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου εν όψει του αγώνα με την Καέν για τη Ligue 1. «Ο Κώστας θα είναι στην ομάδα στο μέλλον. Την περασμένη Τετάρτη (σ.σ. στην ήττα με 2-1 από την Σεντ Ετιέν) πήρα μία απόφαση τακτικής. Είχα ανάγκη από παίκτες με ταχύτητα και επέλεξα να αφήσω τους υπόλοιπους στον πάγκο», σχολίασε αρχικά στην τοποθέτησή του για το συγκεκριμένο θέμα.

«Πέμπτη έδειχνε μεγάλη αφοσίωση στην προπόνηση και φοβήθηκα μήπως φτάσει στο σημείο να τραυματιστεί. Αυτό ήταν η αρχή μίας θετικής αντίδρασης. Περιμένω μια απάντηση και την έχει ο Κώστας», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε και στο πως διαχειρίζεται το γκρουπ των επιθετικών που έχει στη διάθεσή του. «Εγώ ασχολούμαι με τον Κώστα (Μήτρογλου), τον Βαλέρ (Ζερμέν), τον Κλιντόν (Ενζί), όλους εκείνους που μπορούν να παίξουν στην κορυφή της επίθεσης της Ολιμπίκ. Τα υπόλοιπα που λέγονται και γράφονται είναι υποθέσεις. Δεν μπορώ να χάνω χρόνο με τέτοια πράγματα», ανέφερε ο Γκαρσιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x