Αγγλία

Στηρίζει Τσεχ ο Έμερι και τον ξεκινάει με Τσέλσι

Ο Πετρ Τσεχ θα υπερασπιστεί τα γκολπόστ της Άρσεναλ και στο ντέρμπι με την Τσέλσι, παρά την κριτική που δέχτηκε, όπως ξεκαθάρισε ο Ουνάι Έμερι.

Η εμφάνιση του Πετρ Τσεχ στην ήττα της Άρσεναλ από τη Μάντσεστερ Σίτι με 2-0 οδήγησε τον αγγλικό Τύπο -κι όχι μόνο- στην έντονη κριτική προς το πρόσωπο του Τσέχου γκολκίπερ.

Μάλιστα, με δεδομένο ότι οι «κανονιέρηδες» προχώρησαν στην απόκτηση του Μπερντ Λένο το καλοκαίρι, προσφέροντας 22 εκατομμύρια ευρώ στη Μπάγερ Λεβερκούζεν, οι… φωνές που ήθελαν τον Γερμανό τερματοφύλακα να ξεκινάει στο ματς της Άρσεναλ με την Τσέλσι ήταν πολλές!

Ωστόσο, ο Ουνάι Έμερι, φρόντισε με δηλώσεις του όχι μόνο να… βάλει πλάτη στον Τσεχ, αλλά παράλληλα να ξεκαθαρίσει ότι, και στο λονδρέζικο ντέρμπι, το προσεχές Σάββατο, θα είναι βασικός πάλι ο 36χρονος πορτιέρο…

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την απόδοσή του. Νομίζω ότι διαθέτει εμπειρία, ποιότητα και την ικανότητα να σταθεί ως πρώτος τερματοφύλακας για εμάς. Όπως και ο Μπερντ Λένο. Η απόφαση για το Σάββατο είναι εύκολη. Ο Πετρ Τσεχ θα ξεκινήσει το ματς, έχω πίστη σε αυτόν. Αν ξεκινήσει άσχημα, πάλι θα έχω πίστη σε αυτόν», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x