Κληρώνει στις 30 Ιουλίου στη Super League!

Η διοργανώτρια Αρχή έκανε γνωστό ότι τέλη του μήνα θα γίνει γνωστό το πρόγραμμα του νέου πρωταθλήματος και ότι θα πραγματοποιηθεί η Διοικητικό Συμβούλιο και έκτακτη Γενική Συνέλευση. Προφανώς, το γεγονός ότι δεν αναφέρεται στα θέματα ημερήσιας διάταξης η υπόθεση της πιθανής αναδιάρθρωσης, σημαίνει ότι δεν θα συζητηθεί εκ νέου η πρόταση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη.

Την ίδια ώρα, βέβαια, επτά ΠΑΕ παραμένουν δίχως τηλεοπτική στέγη...

Η ανακοίνωση

Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018 θα πραγματοποιηθούν Διοικητικό Συμβούλιο και Έκτακτη Γενική Συνέλευση, στις 14:00 και 15:30 αντίστοιχα, στα γραφεία της Super League.

Αναλυτικά:

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης του Δ.Σ. έχουν ως ακολούθως:

1/ Έγκριση ετήσιου συνοπτικού προγράμματος, αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019.
2/ Κλειδάριθμοι κλήρωσης.
3/ Επιλογή εταιρείας ασφάλισης ποδοσφαιριστών.
4/ Επιλογή εταιρείας για την παροχή φωτογραφικών υπηρεσιών αγώνων Super League.
5/ Διάφορα.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης της Έκτακτης Γ.Σ. έχουν ως ακολούθως:

1/ Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ (ανδρών) και Προκηρύξεων Πρωταθλημάτων Υποδομών (Κ19, Κ17, Κ15), αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019.

2/ Διάφορα.

Μετά το πέρας των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ, αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019 στα γραφεία της Super League.


Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ