Stoiximan Super League

Στο… βάθος «καμπάνες» και ίσως χωρίς κόσμο τα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός!

Ορατό είναι το ενδεχόμενο να τιμωρηθούν με κεκλεισμένων των θυρών ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, ανεξαρτήτως όσων αναφέρουν στις εκθέσεις τους οι παρατηρητές της Super League.

Στο… βάθος καμπάνα για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο οι «ερυθρόλευκοι» και ο «δικέφαλος του Βορρά» να τιμωρηθούν για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στην 20ή αγωνιστική στο πλαίσιο των αναμετρήσεων με ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα σε Καραϊσκάκη και «Ζωσιμάδες» αντίστοιχα. Ανεξαρτήτως όσων αναφέρουν στις εκθέσεις τους οι παρατηρητές της Super League.

Ο λόγος; Τα επεισόδια που σημειώθηκαν έχουν καταγραφεί σε βίντεο και αυτό δίνει τη δυνατότητα στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα να ασκήσει διώξεις. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στη «Live Sport», ο Γιώργος Βασιλειάδης, επικοινώνησε με τον Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου και του ζήτησε να επιληφθεί της κατάστασης λόγω των επεισοδίων. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας θα δράσει σε περίπτωση που δεν έχουν καταγραφεί τα γεγονότα στις εκθέσεις οι βιαιοπραγίες και φθορές. Για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις, θα υπάρξει ενημέρωση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα και από την έκθεση της Αστυνομίας, πέραν των βίντεο που υπάρχουν.

Οπότε, είναι πιθανό να διεξαχθούν χωρίς κόσμο τα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (23η) και Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (24η).

Στο άρθρο 35 του πειθαρχικού κώδικα αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Να ασκεί δίωξη για παράβαση διατάξεων του Καταστατικού ή των Κανονισμών της Ε.Π.Ο. και να παραπέμπει στις αρμόδιες επιτροπές (της κατά περίπτωση διοργανώτριας ή της Ε.Π.Ο.) για πειθαρχικά αδικήματα, που δεν αναφέρονται σε φύλλο αγώνα και περιήλθαν στην γνώση του, από:
i) παραπομπή από την Ε.Ε. της Ε.Π.Ο.,
ii) παραπομπή από επιτροπές ή υπηρεσίες της Ε.Π.Ο.,
iii) γνώση του για γεγονότα ή δηλώσεις που καλύπτονται από τα Μ.Μ.Ε.,
iv) στοιχειοθετημένες επώνυμες καταγγελίες.
Διευκρινίζεται ότι η εξουσία άσκησης δίωξης με βάση το οπτικό υλικό (ήτοι εκτός
Φ.Α.) δεν ανήκει στις πειθαρχικές Επιτροπές αλλά μόνο στον Υπεύθυνο άσκησης
δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x