Stoiximan Super League

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο για Μπεργκ ο Παναθηναϊκός!

Την μείωση της τιμωρίας των τεσσάρων αγωνιστικών που επιβλήθηκαν στον Μάρκους Μπεργκ θα επιδιώξει η ΠΑΕ Παναθηναϊκος προσφεύγοντας, όπως αναμενόταν, στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο προσέφυγε όπως αναμενόταν η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κυνηγώντας την πιθανή μείωση της τιμωρίας των τεσσάρων αγωνιστικών που επιβλήθηκε στο Μάρκους Μπεργκ για τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο της Λεωφόρου για την 2η αγωνιστική των play off.

Οι «πράσινοι» θέλουν να εξαντλήσουν τις όποιες ελπίδες τους αναλογούν, προκειμένου να έχουν διαθέσιμο τον Σουηδό επιθετικό στον τελευταία αγώνα της φετινής χρονιάς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με την υπόθεση να εκδικάζεται την προσεχή Τρίτη (30/05).

Εκτός της υπόθεσης του Μπεργκ, το Διαιτητικό Δικαστήριο θα εξετάσει και με την προσφυγή του ΠΑΟΚ σχετικά με την πιθανή ακύρωση της απόφασης της Λίγκας να επικυρώσει την βαθμολογία για τις θέσεις 1-5, για την οποία η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα κάνει πρόσθετη παρέμβαση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε ότι κατά τη προσεχή του συνεδρίαση, την Τρίτη 30/5/2017 και ώρα 15:30, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου θα ασχοληθεί με τις παρακάτω προσφυγές:

Προσφυγή του Μάρκους Μπέργκ (Markus Berg) επαγγελματία ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά της υπ’ αριθμ. 27/2017 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.
Προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της από 8.5.2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Αστικού Συνεταιρισμού με την επωνυμία SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ και για το θέμα ημερήσιας διάταξης περί μερικής επικύρωσης του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ 2016-2017 σχετικά με τις θέσεις 1-5.
Παρέμβαση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και υπέρ επικυρώσεως και διατηρήσεως της από 08/5/2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Αστικού Συνεταιρισμού με την επωνυμία SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ για το θέμα ημερήσιας διάταξης περί μερικής επικύρωσης του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ 2016-2017 σχετικά με τις θέσεις 1-5.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x