Ελλάδα

Στο εφετείο η δίκη για το Koriopolis

Ξανά στο εδώλιο Ψωμιάδης, Θ. Μητρόπουλος, Κωτούλας, Ριαβόγλου και Αμανατίδης!

Στις 4 Δεκεμβρίου 2015 στο Γ' Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών θα εκδικαστεί η έφεση για την πρώτη υπόθεση του σκανδάλου των στημένων αγώνων του 2011, όπως ανέφερε η «ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ».

Το δικαστήριο υπό την προεδρία της Κατερίνας Καραμανίδου θα κρίνει τις ποινές που επιβλήθηκαν σε τέσσερις ποδοσφαιρικούς παράγοντες (Ψωμιάδης, Θ. Μητρόπουλος, Κωτούλας, Ριαβόγλου) και έναν προπονητή (Αμανατίδης), οι οποίοι ενεπλάκησαν σε έξι στημένα ματς, στο περιβόητο Koriopolis.

Στο πρωτόδικο δικαστήριο υπό την προεδρία της Δέσποινας Κουμάνια και με εισαγγελέα την Βιργινία Σακελλαροπούλου, είχαν επιβληθεί ποινές φυλάκισης με αναστολή από 2 έως 4,5 χρόνια.

Και του χρέωσε τη δικογραφία και τον ελέγχει

Στην εκπομπή «ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ», o Κυριάκος Θωμαΐδης έκανε γνωστό ότι ανατέθηκε στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Μανώλη Ρασιδάκη η ποινική προκαταρκτική γα τον εφέτη Γιάννη Τζιμπλάκη και τον εισαγγελέα Παναγιώτη Πούλιο στην υπόθεση του σκανδάλου των στημένων αγώνων του 2011.

Την έρευνα είχε διατάξει η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ενώ για τον εφέτη υπάρχει και πειθαρχική προκαταρκτική μετά από αναφορά του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης στην πρόεδρο του Αρείου Πάγου.

Ένα ζήτημα που έχει ανακύψει, όπως επισημάνθηκε στην <ΔΙΚΗ>, είναι ότι ο κ. Ρασιδάκης που διεξάγει την προκαταρκτική ήταν ο ίδιος άνθρωπος που χρέωσε τη δικογραφία στον κ. Πούλιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x