Stoiximan Super League

Στο φινάλε ο Παναιτωλικός λύγισε τον Άρη

Σε ένα δυνατό φιλικό που έγινε στη Βέροια, ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-1 του Άρη με γκολ στο φινάλε και ανατροπή. Καλή εικόνα στο δεύτερο μισό του ματς οι «κιτρινόμαυροι».

Φιλική νίκη με 2-1 επί του Άρη πήρε ο Παναιτωλικός, στο τελευταίο του τεστ που έδωσε πριν την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας.

Οι σαφώς πιο έτοιμοι Αγρινιώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 20ο λεπτό, μετά το γκολ του Σόουζα, όμως κατάφεραν να αντιδράσουν στο 28’ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πάουλο, σε ανατροπήγ του Κλέσιο από τον Κάσσο. Ο Κλέσιο ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στο 87’.

Όσον αφορά τους «κιτρινόμαυρους», στο δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας τους έδειξαν πολύ καλή εικόνα και είχαν ευκαιρίες, που δεν κατάφεραν όμως να μετατρέψουν σε γκολ.

Άρης (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τσουμάνης, Σόουζα, Τζανακάκης, Δεληζήσης, Νίκιτς, Παυλίδης, Πασάς, Κάσσος, Στεφάνοβιτς, Διαμαντόπουλος.

Επαιξαν και οι: Καντιμοίρης, Μαραγκός, Βαλεριάνος, Μουμίν, Ιντζόγλου, Μπαργκάν, Λώττας, Νέτο, Καπνίδης και Ντάγκρας.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Χαντακιάς, Ροντρίγκες, Μίγας, Ρόχα, Μάρκος Πάουλο, Ντιέγκο Λόπεθ, Μάζουρετς, Κλέσιο Μπαουγκέ, Ντιάζ Τζορτζ, Βλαντ Μοράρ.

Επαιξαν και οι: Τσενάμο, Βασιλούδης, Ενέα, Μαρινάκης, Ντάνι, Φάρλεξ, Μαρκόφσκι, Νταλακούρας, Τσοκάνης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x