Στις 14 Μαϊου 2014, το ιστορικό Γουάιτ Χαρτ Λέιν έπαψε να είναι η έδρα της Τότεναμ και από τότε τα «σπιρούνια» αγωνίζονται στο Γουέμπλεϊ. Αυτό φαίνεται πως δεν έχει κάνει ζημιά στην ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο, η οποία βρίσκεται στην 3η θέση της Πρέμιερ Λιγκ και στο -5 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

Το νέο γήπεδο της Τότεναμ κατασκευάζεται ακριβώς δίπλα στην ιστορική της έδρα που αποτελεί παρελθόν. Το πρόγραμμα έλεγε ότι το νέο στάδιο θα είναι έτοιμο τον Σεπτέμβριο του 2018, αλλά παρουσιάζει σημαντικές καθυστερήσεις όσον αφορά την κατασκευή του και τα συστήματα ασφαλείας.

Η τελευταία ενημέρωση από τον σύλλογο λέει ότι το γήπεδο δε θα είναι έτοιμο τουλάχιστον μέχρι τον Μάρτιο.

«Οι εργασίες όσον αφορά τα συστήματα ασφαλείας του νέου σταδίου, είναι κοντά στην ολοκλήρωσή τους και μετά από αυτό θα πρέπει να προχωρήσουμε στις τελικές δοκιμές για την πυρανίχνευση και το σύστημα συναγερμού», αναφέρει η ανακοίνωση της Τότεναμ.

Συνεχίζει, δε, τονίζοντας τα εξής: «Η επιτυχία αυτών των δοκιμών είναι κρίσιμη για να αποκτήσουμε πιστοποιητικό ασφαλείας και να ανοίξει το νέο στάδιο.

Θα προχωρήσουμε σε νέα ενημέρωση εν ευθέτω χρόνω
».

Το νέο στάδιο θα φιλοξενεί και αγώνες του αμερικάνικου ποδοσφαίρου (NFL), ενώ η χωρητικότητά του θα είναι 62.062 θέσεων.

Επιμέλεια: Χρήστος Παπαζώης

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ