Stoiximan Super League

Στο ίδιο τέμπο ο ΠΑΟΚ

Συνέχεια στη νίκη επί του Αστέρα στην Τρίπολη θέλει να δώσει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται τον Πανιώνιο στην Τούμπα. Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για την ενδεκάδα.

Το καλύτερο αποτέλεσμα πήρε ο ΠΑΟΚ μετά την αποχώρηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Η ομάδα έδειξε πως δεν επηρεάστηκε από την πώληση του Σέρβου επιθετικού και κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό «τρίποντο» στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, επικρατώντας μάλιστα και με σκορ 3-0 των Αρκάδων.

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, λοιπόν, οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται απόψε τον Πανιώνιο στην Τούμπα για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Φυσικά στόχος του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι η 15η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα, με την οποία τουλάχιστον θα διατηρήσει τη διαφορά των οκτώ βαθμών από τον δεύτερο Ολυμπιακό (που παίζει με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα).

Εκπλήξεις στο αρχικό πλάνο του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν πρόκειται να υπάρξουν, με τους Ρουμάνο τεχνικό να επιλέγει δοκιμασμένες λύσεις όσον αφορά την ενδεκάδα.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κρέσπο, Βαρέλα, Τόσκα και Βιεϊρίνια. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται ο Σάχοφ και ο Μαουρίσιο, με τον Πέλκα σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Στα πλάγια της επίθεσης θα αγωνιστούν ο Λημνιός και ο Μπίσεσβαρ, με τον Ακπόμ να είναι στην κορυφή της επίθεσης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ρέι, Λυρατζής, Χατσερίντι, Μπαλογιάννης, Ελ Καντουρί, Ζαμπά και Καρέλης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x