Κύπελλο Ελλάδας

Στο ΟΑΚΑ εν μέσω... Final-4 ο τελικός του Κυπέλλου

Την Κυριακή 17 Μαΐου (20:00) στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας. Χρονικά συμπίπτει με το Final-4 της Ευρωλίγκας, όπου είναι πιθανό να υπάρχει ελληνική συμμετοχή.

Στις 17 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, με σέντρα στις 20:00 στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Ο Ολυμπιακός μετά το 3-0 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη βρίσκεται... ήδη εκεί και περιμένει τι θα γίνει στον επαναληπτικό του ημιτελικού Ξάνθη-Ηρακλής. Οι Ακρίτες έχουν το προβάδισμα μετά το διπλό (0-1) στη Θεσσαλονίκη.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε ότι ο τελικός αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδας Επαγγελματικών Ομάδων περιόδου 2014-2015, θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 17 Μαΐου 2015 με ώρα έναρξης 20:00».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τριήμερο 15-17 Μαΐου διεξάγεται το Final-4 της Ευρωλίγκας όπου είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται και ελληνική ομάδα. Με μεγαλύτερες πιθανότητες ο Ολυμπιακός μετά το break στην Ισπανία και την ισοφάριση της σειράς με την Μπαρτσελόνα σε 1-1. Και δευτερευτόντως ο Παναθηναϊκός που μείωσε σε 2-1 τη σειρά με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αλλά έχει σαφώς δυσκολότερο έργο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x