Stoiximan Super League

Στο περίμενε για Μακ

Σε αναμονή των εξετάσεων του Μακ βρίσκονται στον ΠΑΟΚ, αφού ο Σλοβάκος επέστρεψε «λαβωμένος» από την εθνική του ομάδα. Ενοχλήσεις ο Τζιόλης. Όλο και καλύτερα ο Σαλπιγγίδης. Εκτίει με Αστέρα ο Κάτσε.

Στον ΠΑΟΚ δεν γνωρίζουν ακόμα αν θα γίνει η αγωνιστική. Όπως επίσης δεν γνωρίζουν με πόσες απουσίες θα παραταχθούν απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Έργκους Κάτσε περιορίστηκε σε ατομικό πρόγραμμα και θα λείψει μιας και αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του (έχει συμπληρώσει κάρτες), ενώ αγωνία υπάρχει για την κατάσταση του Ρόμπερτ Μακ. Ο Σλοβάκος είχε χάσει τα ματς με Φιορεντίνα, Παναθηναϊκό και πάνω που επανήλθε στην δράση, τραυματίστηκε με την εθνική του ομάδα.

Αργότερα το βράδυ της Τετάρτης αναμένονται τα αποτελέσματα της μαγνητικής για να φανεί πόσο σοβαρό είναι το θέμα που αντιμετωπίζει (ενοχλήσεις στην κατάφυση του δικέφαλου τένοντα στο αριστερό πόδι, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση) κι αυτό δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα για τους «ασπρόμαυρους».

Με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς επέστρεψε ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ενώ εκτός ήταν και οι γνωστοί… Γκολάσα (ξεκίνησε τρέξιμο), Μαντούρο (αιμάτωμα στην γάμπα) και Κωνσταντινίδης (ταλαιπωρείται από ίωση). Σε καλή κατάσταση επέστρεψαν οι υπόλοιποι διεθνείς, ενώ ο Σαλπιγγίδης έβγαλε όλο το σημερινό πρόγραμμα με την ομάδα.

Η προπόνηση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη στις 11:30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x