Stoiximan Super League

Στο πλάι του Αλαφούζου ο Ερασιτέχνης

Ο Ηλίας Μιχαλαριάς, πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του στον Γιάννη Αλαφούζο και στις αποφάσεις του σχετικά με την βελτίωση της κατάστασης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Ηλίας Μιχαλαριάς, πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του στον Γιάννη Αλαφούζο και στις αποφάσεις του σχετικά με την βελτίωση της κατάστασης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία και συμφωνία με τον κ. Αλαφούζο σχετικά με τις κινήσεις που χρειάζονται για να φτιάξουμε ένα δίκαιο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα και δεν θα διστάσουμε να συμπράξουμε και σε ακραίες κινήσεις», αναφέρει ο κ.Μιχαλαριάς στην εφημερίδα “Goalnews”.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού επισημαίνει ότι με μια έξοδο της ομάδας ποδοσφαίρου στο Τσάμπιονς Λιγκ τα έσοδα θα είναι τέτοια που θα δώσουν την ευκαιρία και στα ερασιτεχνικά τμήματα να «αναπνεύσουν» οικονομικά.

«Καταρχήν πρέπει να γνωρίζετε πως τα αποτελέσματα του ποδοσφαιρικού τμήματος επηρεάζουν άμεσα τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Για να καταλάβετε τι εννοώ αρκεί να σας πω πως αν βγούμε μία χρονιά στο Champions League, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ξεχρεώνει το άμεσο χρέος του και μπορεί να... αναπνεύσει ελεύθερα. Ο ΟΣΦΠ από την άλλη έχει πάνω από 1.000.000 ευρώ τον χρόνο έσοδα μόνο από την ΠΑΕ, συμπεριλαμβανομένων και των 10 ευρώ που πληρώνει κάθε φίλαθλος του Ολυμπιακού που θέλει να παρακολουθήσει έναν αγώνα ποδοσφαίρου για την κάρτα μέλους. Αυτή η οικονομική άνεση προφανώς προέρχεται από τα έσοδα που έχει η ΠΑΕ ΟΣΦΠ από τη συνεχή και αποκλειστική έξοδό της στο Champions League», αναφέρει και προσθέτει:

«Όλοι βλέπουμε πως έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια ένα σύστημα που σκοπό έχει να διατηρεί την ΠΑΕ ΟΣΦΠ μόνιμα στο Champions League και να είναι ο αποκλειστικός δικαιούχος των εσόδων του. Μετά δε τον νικηφόρο αγώνα της ομάδας μας την προηγούμενη Κυριακή βλέπουμε να έχει ξεκινήσει ένα άγριο ‘’κυνήγι’’ του Παναθηναϊκού με ποινές, που σε καμία περίπτωση δεν έχουν εφαρμοστεί σε χειρότερες περιπτώσεις με τον ΟΣΦΠ. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία και συμφωνία με τον κ. Αλαφούζο σχετικά με τις κινήσεις που χρειάζονται για να φτιάξουμε ένα δίκαιο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα και δεν θα διστάσουμε να συμπράξουμε και σε ακραίες κινήσεις…»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x