Η ανακοίνωση

Ένα βήμα πιο κοντά στην ελπίδα. Οδηγούμε την Ευαγγελία Καστρινάκη.

Στις 13 Σεπτεμβρίου τιμούμε τον Ευγένιο Γκέραρντ για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα μας, σε μια εκδήλωση στο Γεντί Κουλέ, παρουσία πολλών καλλιτεχνών.

Στις εισόδους κάθε θύρας θα υπάρχει μια κάλπη, την οποία και θα παραλάβει στο τέλος, εκπρόσωπος της οικογένειας.

Οι καταθέσεις των ενδιαφερομένων μπορούν να γίνονται στον λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς:

IBAN: GR O8 0171 6350 0066 3510 6838 558 /BIC: PIRBGRAA Δικαιούχος Λεβάκη Γεωργία

Η έκκληση της οικογένειας η βοήθεια να μη σταματήσει

Με την ευαισθησία ανθρώπων από την Κρήτη, μαζεύτηκε το ποσό των 380 χιλιάδων ευρώ, που απαιτείται ώστε η μικρή Ευαγγελία, στην οποία το Φεβρουάριο διαγνώστηκε με επιθηλιακό όγκο Wilms και έχει προσβληθεί από καρκίνο, να εγχειριστεί σε ειδικό νοσοκομείο στην Αγγλία.

Τα χρήματα μαζεύτηκαν, αλλά η οικογένεια της Ευαγγελίας απευθύνει έκκληση, η συγκινητική συμπαράσταση όλων να συνεχιστεί, καθώς τα έξοδα είναι πολλά, για τη διαμονή και για περαιτέρω εξετάσεις που πιθανόν να χρειαστούν.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευση του στο Facebook ο πατέρας της Ευαγγελίας : "Μία υπόσχεση! Σε τρεις μέρες το Παιδί σου θα είναι Αγγλία! Μου είπε η άγνωστη. Κ έτσι θα γίνει. Τα Χανιά με στήριξαν, με βοήθησαν και το παιδί μου θα ταξιδέψει Αγγλία. Μαζεύτηκαν τα χρήματα για την εισαγωγή του παιδιού μου, το παιδί μου θα το πάω αγκαλιά και θα περάσω το κατώφλι της κλινικής για την ελπίδα ζωής. Τα Χανιά με βοήθησαν. Πόσα ευχαριστώ μπορώ να πω? Δεν φτάνουν. Σας παρακαλούμε μην σταματήσετε την προσπάθεια, τα έξοδα είναι πάρα πολλά, για τη διαμονή μας, για τις περαιτέρω εξετάσεις. Όταν θα μου πούνε, συγγνώμη πρέπει να κάνουμε μια έξτρα εξέταση που το κόστος θα ξεπερνά τα φυσιολογικά επίπεδα, να μπορώ να ανταποκριθώ. Τα χρήματα φτάνουν για να περάσω το κατώφλι και για υτό σας ευχαριστώ μέσα από τη ψυχή μου. Μην με ξεχάσετε, μην ξεχάσετε την Ευαγγελία, σας παρακαλώ, μου δώσατε το βήμα να περάσω το κατώφλι, εσείς τα Χανιά, όλα τα κρητικά site που ανάδειξαν το πρόβλημα μου και με βοήθησαν τόσο πολύ, μη με ξεχάσατε. Θα μπούμε, Ναι, αλλά πρέπει να ανταποκριθούμε στα έξοδα, ώστε να βγούμε κιόλας από εκεί. Για όλα αυτά που θα χρειάζεται να ανταποκριθώ. Απλά μην ξεχάσετε την Ευαγγελία. Μέσα από την καρδιά μου. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας».

H μάχη της μικρής Εηυαγγελίας

Η 8χρονη Ευαγγελία-Στυλιανή Καστρινάκη, από τα Χανιά, το Φεβρουάριο διαγνώστηκε με επιθηλιακό όγκο Wilms. Έχει προσβληθεί από καρκίνο και χρειαζόταν ένα τεράστιο ποσό για να μεταφερθεί σε συγκεκριμένο νοσοκομείο στην Αγγλία. Δύο χρόνια μάχεται με τον καρκίνο. Έλαβε τις πρώτες θεραπείες σε νοσοκομείο της Κρήτης, χειρουργήθηκε στην Αθήνα, όπου της αφαιρέθηκε το ένα νεφρό και αμέσως ξεκίνησε ο "Γολγοθάς" της, καθώς, παρά τις επεμβάσεις και τις συνεχείς χημειοθεραπείες, ο καρκίνος έκανε μεταστάσεις.

Τώρα μεταβαίνει στην Αγγλία για τη μεγάλη μάχη.

Η σκέψη και οι προσευχές όλων μας, είναι μαζί της…

inner

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ