Αγγλία

Στο πλευρό των πληγέντων από τις πυρκαγιές η Νότιγχαμ (pic)

Η Νότιγχαμ Φόρεστ αποφάσισε να συγκεντρώνει χρήματα, τα οποία θα δοθούν στους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική!

Μια αξιομνημόνευτη πρωτοβουλία πήρε η διοίκηση της Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον αγγλικό σύλλογο να ανακοινώνει πως θα συγκεντρώσει χρήματα, που θα δοθούν στη συνέχεια προς ανακούφιση των πληγέντων από τις πυρκαγιές!

Η εν λόγω κίνηση θα λάβει χώρα πριν τον αγώνα της Νότιγχαμ με την Ρέντινγκ, με τον πρόεδρο Νίκολας Ράνταλ, να αναφέρεται στο εγχείρημα της Φόρεστ αλλά και στην πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη να προσφέρει ένα εκατομμύριο ευρώ στους πληγέντες...

«Εκ μέρους όλων στη Νότιγχαμ Φόρεστ, θα ήθελα να μεταφέρω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια σε όσους επλήγησαν από τα τραγικά γεγονότα στην Αττική, στην Ελλάδα. Η γενναιόδωρη προσφορά 1 εκατομμυρίου από τον ιδιοκτήτη μας, κ. Μαρινάκη, μας έδωσε το έναυσμα για να συγκεντρώσουμε χρήματα. Είμαστε εντυπωσιασμένοι με τα αυθόρμητα αιτήματα των φιλάθλων μας να παράσχουμε κάποια οικονομική βοήθεια», ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Το προσωπικό και οι παίκτες προσέφεραν, επίσης, τη γενναιόδωρη υποστήριξή τους. Υπό το πρίσμα αυτό, θα λειτουργήσουν ορισμένα σημεία για τους φιλάθλους μας που θέλουν να δείξουν την υποστήριξή τους στο παιχνίδι του Σαββάτου. Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας στο «The Southbank», στο «Larwood and Voce» και στο «Trent Navigation» που προσέφεραν την υποστήριξή τους με αυτόν τον πρακτικό τρόπο».

Δείτε το post από τον λογαριασμό της Νότιγχαμ Φίρεστ στο Twitter:




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x