Γενικά

«Στο πρωτάθλημα, στα Νησιά Φερόε, αγκαλιαζόμαστε όταν βάζουμε γκολ και έχουμε οπαδούς στο γήπεδο»

Ο παίκτης της Άργκια Μπόλτφελαγκ, Πέδρο Ταρανκόν, εξήγησε ότι στο πρωτάθλημα στα Νησιά Φερόε, επιτρέπονται, πλέον, οι οπαδοί στο γήπεδο.

Το πρωτάθλημα στα Νησιά Φερόε βρίσκεται, πλέον, στη 2η αγωνιστική και ο Ισπανός αμυντικός, Πέδρο Ταρανκόν, που αγωνίζεται στην Άργκια Μπόλτφελαγκ, μίλησε στην εκπομπή «Estudio Estadio», για την κατάσταση που επικρατεί, αποκαλύπτοντας ότι επιτρέπονται τόσο οι οπαδοί στο γήπεδο, όσο και οι εναγκαλισμοί μετά τα γκολ.

«Οι οπαδοί πρέπει να διατηρούν μια απόσταση ασφαλείας. Κάθονται αφήνοντας ένα κενό ανάμεσά του αλλά και από σειρά σε σειρά. Υπάρχει απολυμαντικό για χρήση από τους θεατές. Οι παίκτες μπορούν να γιορτάσουν τα γκολ ακόμα και με αγκαλιές. Στον πάγκο, όμως, δεν αφήνουμε κενά», τόνισε ο Ισπανός αμυντικός, που αποκάλυψε, ότι οι παίκτες δεν υποβλήθηκαν σε τεστ για κορωνοϊό.

«Οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν υποβληθεί σε τεστ, δεν είχαμε αυτό το προνόμιο. Είμαστε σαν τον υπόλοιπο πληθυσμό. Εάν κάποιος έχει συμπτώματα, καλεί το γιατρό του, εάν το κρίνει σκόπιμο, σε στέλνει για τεστ κορωνοϊού μέσα σε αυτοκίνητο. Δεν βγαίνεις από το όχημα, δεν χρειάζεται να εισέλθεις στο νοσοκομείο, είναι σαν να επρόκειτο να αγοράσεις γρήγορο φαγητό», πρόσθεσε.

«Εδώ αποφάσισαν να σταματήσουν το άθλημα, να κλείσουν σύνορα και να περιορίσουν τους ανθρώπους όταν βρέθηκε το τρίτο κρούσμα. Συνολικά έχουν μολυνθεί 187 και δεν υπάρχει θάνατος. Το πρωτάθλημα έπρεπε να ξεκινήσει στις 8 Μαρτίου και τρεις ημέρες πριν , αποφασίστηκε να αναβληθεί. Όταν ξεκίνησε η έλλειψη εμπιστοσύνης, η προπόνηση ήταν σε ομάδες των τεσσάρων, μετά σε δέκα ατόμων και προπονηθήκαμε όλοι μαζί από τις 20 Απριλίου. Δεν μπορούμε ακόμη να χρησιμοποιήσουμε τα αποδυτήρια, πρέπει να φέρνεις το μπουκάλι σου με το νερό και τη μπάλα σου και να απολυμαίνεσαι μετά από κάθε άσκηση και το φτύσιμο απαγορεύεται», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x