Αγγλία

Στο «στόχαστρο» περιβαλλοντολόγων η Άρσεναλ!

Αντιδράσεις από... περιβαλλοντολογική άποψη, έχει προκαλέσει η απόφαση της Άρσεναλ να ταξιδέψει με ιδιωτικό τζετ στο Νόριτς για την αναμέτρηση με την τοπική ομάδα, κάνοντας πτήση μόλις 14 λεπτών!

Την επιλογή του ιδιωτικού τζετ επέλεξε η Άρσεναλ για να μεταβεί στο Νόριτς για την αναμέτρηση με τα «καναρίνια», διανύοντας έτσι μία απόσταση 100 μιλίων σε... 14 λεπτά.

Η εν λόγω διαδρομή θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει και με το τρένο, το οποίο κάνει μόλις δύο ώρες για να φτάσει στον προορισμό του, ωστόσο ο Αρσέν Βενγκέρ επέλεξε την ακόμα πιο εύκολη λύση, αυτή του αεροπλάνου, ώστε να μην υπάρξει κούραση από το ταξίδι.

Το γεγονός αυτό έφερε έντονες αντιδράσεις από μέλη ενός περιβαλλοντολογικού συλλόγου ο οποίος διαμαρτύρεται για την «αχρείαστη εκπομπή τοξικού καυσίμου που προκαλεί ζημιά στην ατμόσφαιρα».

«Έχοντας ζήσει στο Νόριτς και στο Φίνσμπουρι Παρκ, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι είναι μία απόσταση που μπορείς να την κάνεις σε δύο ώρες με τρένο, χωρίς να ρυπαίνεις το περιβάλλον. Αυτό είναι γελοίο», δήλωσε αρχικά η Έλα Γκίλμπερτ, εκπρόσωπος της περιβαλλοντολογικής οργάνωσης... «Plane Stupid».

«Είμαι πολλά χρόνια οπαδός της Άρσεναλ και έχω συνηθίσει να ντροπιάζομαι περιστασιακά από την ομάδα μου, αλλά προτιμώ να περιμένω μέχρι την έναρξη του αγώνα, πριν να ντροπιάσουν τους υποστηρικτές τους. Μην πετάξετε στο Νόριτς, δεν το αξίζουν τα καναρίνια», προσέθεσε.

Πηγή: England365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x