Ιταλία

Στο στόχαστρο της Νάπολι ο Ζιντσένκο

Το ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Ολεξάντρ Ζιντσένκο αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του παίκτη.

Στην προσπάθεια ολοκλήρωσης μια σπουδαίας μεταγραφής με φόντο το μέλλον βρίσκεται η Νάπολι, καθώς σύμφωνα με δηλώσεις του Άλαν Προυτνίκοφ η ομάδα του ιταλικού νότου ενδιαφέρεται για τον Ολεξάντρ Ζιντσένκο της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο εκπρόσωπος του 21χρονου Ουκρανού αποκάλυψε σε ιταλικό μέσο τις προσπάθειες που έχει κάνει η Νάπολι για την απόκτηση του παίκτη, ενώ παράλληλα εκθείασε τον προπονητή των «παρτενοπέι», Κάρλο Αντσελότι.

Να θυμίσουμε, πως ο νεαρός μεσοεπιθετικός βρίσκεται στον σύλλογο του Μάντσεστερ τα τελευταία τρία χρόνια έχοντας καταγράψει μόλις 9 συμμετοχές στην Premier League.

«Ο Ζιντσένκο ήταν κοντά στην Νάπολι και είμαστε έτοιμοι να το συζητήσουμε ξανά. Είμαστε πάντα ανοικτοί σε προτάσεις που προέρχονται από την Ιταλία» τόνισε.

«Η Νάπολι έδειξε το ενδιαφέρον της τόσο το φετινό όσο και το προηγούμενο καλοκαίρι, αλλά δεν κατάφερε να βρεθεί η "χρυσή" τομή με την Μάντσεστερ Σίτι. Είχα μια συνάντηση με τον Κριστιάνο Τζιουντόλι (σ.σ. διευθυντής της Νάπολι), στην οποία είχαμε βάλει τα θεμέλια μιας συμφωνίας, όμως οι δύο σύλλογοι δεν τα βρήκαν στο οικονομικό κομμάτι» ανέφερε.

«Ο Ζιντσένκο δεν παίρνει πολύ χρόνο συμμετοχής, καθώς ανήκει σε μια εξαιρετικά ισχυρή ομάδα με μεγάλο ανταγωνισμό. Πιστεύω ότι τα παιχνίδια θα έρθουν με τον καιρό. Θα δούμε τι θα γίνει τους επόμενους δύο μήνες. Το να προπονείσαι με τους καλύτερους σίγουρα σου επιτρέπει να βελτιωθείς» προσέθεσε.

«Η προοπτική της συνεργασίας με τον Κάρλο Αντσελότι είναι συναρπαστική για τον Ζιντσένκο. Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, από τους καλύτερους του κόσμου και με την Νάπολι παίζει όμορφο ποδόσφαιρο στο Champions League. Στην Νάπολι έχουν όλο το πακέτο για να προσελκύσουν τον Ζιντσένκο» κατέληξε.

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x