Γαλλία

Στο στόχαστρο της Παρί ο Ντεμπελέ

Άλλον έναν παίκτη της Μπαρτσελόνα έχει βάλει στο μάτι η Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Don Balon».

Στο στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν έχει μπει ο Ουσμάν Ντεμπελέ, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας «Don Balon». Μετά την αγορά του Νέιμαρ με το ποσό ρεκόρ των 222 εκατ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι, οι Γάλλοι κοιτάζουν ακόμα έναν παίκτη της Μπαρτσελόνα.

Ο Γάλλος επιθετικός φαίνεται να είναι στη λίστα του νέου προπονητή της Παρί, Τόμας Τούχελ. Ο Γερμανός τεχνικός γνωρίζει ήδη τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, αφού τον είχε υπό τις οδηγίες του στη θητεία του στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Οι Παριζιάνοι θεωρούν ότι θα μπορούσαν να αποκτήσουν τον Ντεμπελέ σε μία καλή τιμή, αφού η πρώτη του χρονιά στην ομάδα της Βαρκελώνης δεν του πήγε ακριβώς όπως θα ήθελε. Επιπλέον, αν ο Αντουάν Γκριεζμάν καταλήξει στους «μπλαουγκράνα», τα πράγματα θα χειροτερέψουν για τον νεαρό συμπατριώτη του.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Αργεντινός σταρ, Λίο Μέσι, βλέπει κι εκείνος με καλό μάτι την αποχώρηση του Ουσμάν Ντεμπελέ από την ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x