Αγγλία

Στο «στόχαστρο» της Τότεναμ ο Ονάνα

Για την απόκτηση του 22χρονου τερματοφύλακα του Άγιαξ, Αντρέ Ονάνα, σκοπεύει να κινηθεί η Τότεναμ.

Για έντονο ενδιαφέρον της Τότεναμ να αποκτήσει τον Αντρέ Ονάνα τον Ιανουάριο, κάνουν λόγο δημοσιεύματα σε ολλανδικά Μέσα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ολλανδική ιστοσελίδα «Vi», η Τότεναμ σκέφτεται πολύ σοβαρά να κινηθεί για την απόκτηση του διεθνή Καμερουνέζου τερματοφύλακα του Άγιαξ, στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μεταγραφικά σενάρια που αφορούν το μέλλον του Αντρέ Ονάνα. Το περασμένο καλοκαίρι, η Μαρσέιγ ήθελε να τον εντάξει στο δυναμικό της, αλλά η διοίκηση του «Αίαντα» αρνήθηκε να συζητήσει το ενδεχόμενο πώλησης του νεαρού τερματοφύλακα.

Αντιθέτως, ο 22χρονος έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, το οποίο τον «δένει» στο Άμστερνταμ μέχρι το καλοκαίρι του 2021, αλλά μια πιθανή πρόταση από τα «σπιρούνια» και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Premier League, μπορεί να αλλάξει εκ νέου τα δεδομένα.

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο θέλει να πάρει έναν ικανό τερματοφύλακα ο οποίος θα ανταγωνιστεί τον Ούγκο Γιορίς για την θέση του βασικού κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του και μένει να φανεί αν θα υπάρξει τελικά κίνηση από την Τότεναμ, για την απόκτηση του ενός από τους πιο ταλαντούχους νεαρούς τερματοφύλακες αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x