Stoiximan Super League

Στο στόχαστρο του Άρη ο Ντουρμισάι

Την προσθήκη του Φιόρι Ντουρμισάι στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ φαίνεται πως επιθυμούν οι άνθρωποι του Άρη και αναμένεται να δώσουν χρήματα και παίκτες για να τον αποκτήσουν.

Οι φετινές εμφανίσεις του Φιόρι Ντουρμισάι με τη φανέλα του Πανιωνίου δεν έχουν περάσει απαρατήρητες. Αφενός του άνοιξαν το δρόμο για την Εθνική ομάδα -παρότι δεν συμμετείχε στις τελευταίες κλήσεις γιατί δεν είναι έτοιμα τα χαρτιά του. Αφετέρου τον έβαλαν στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων.

Ένας από αυτούς είναι και ο Άρης, με τους ανθρώπους του να φαίνονται διατεθειμένοι να καταβάλλουν έμψυχα και χρηματικά ανταλλάγματα για να τον αποκτήσουν.

Όπως αναφέρει η «LiveSport», οι «κιτρινόμαυροι» συζητάνε έντονα το όνομα του παίκτη, αφού μοιάζει να διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλουν σε έναν επιθετικό, με αποτέλεσμα να είναι έτοιμοι να προσφέρουν ένα ποσό που θα καλύψει τις απαιτήσεις του Πανιωνίου, αλλά και παίκτες ως αντάλλαγμα.

Μεγάλη σημασία σε αυτό το κομμάτι θα έχει και η θέση που θα καταλάβει ο Άρης τη φετινή σεζόν, ώστε να διασφαλιστεί η συμμετοχή στο Europa League και να γίνει ακόμα πιο επιβεβλημένη η ποιοτική ενίσχυση του ρόστερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x