Αγγλία

Στοιχεία και αριθμοί των φετινών μεταγραφών

Δείτε ορισμένα από τα στοιχεία που διαμορφώθηκαν μετά και το φινάλε της φετινής μεταγραφικής περιόδου στην Αγγλία. Σε τι επίπεδα έφτασε το κόστος, ποια ομάδα είχε πιο πολλή δουλειά στην Deadline Day.

Το england365.gr παρουσιάζει συνοπτικά ορισμένα από τα στοιχεία που διαμορφώθηκαν μετά και το φινάλε της φετινής θερινής μεταγραφικής περιόδου στην Αγγλία. Σε τι επίπεδα έφτασε το κόστος, ποια ομάδα είχε περισσότερη δουλειά στην Deadline Day, η «κόντρα» των συλλόγων του Μάντσεστερ και πολλά άλλα.

-Ρεκόρ σημειώθηκε στο φινάλε της θερινής μεταγραφικής περιόδου, αφού, μαζί και με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, το συνολικό ποσό από τις ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος ξεπέρασε 1 δις λίρες!

-Οι σύλλογοι της Πρέμιερ Λιγκ διέθεσαν περί τα 90 εκατ.λίρες στην τελευταία μέρα της διορίας, ποσό που ξεπέρασε κατά 5 εκατομμύρια την περσινή Deadline Day

-Η Μάντσεστερ Σίτι έσπασε δις το ρεκόρ μεταγραφής στην ιστορία του συλλόγου, αφού αρχικά απέκτησε τον Ραχίμ Στέρλινγκ έναντι 49 εκατ.λιρών και αργότερα τον Κέβιν Ντε Μπρόινε για 54,5 εκατομμύρια.

-Η Γουέστ Χαμ ήταν η πιο... απασχολημένη ομάδα την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, καθώς απέκτησε τέσσερις ποδοσφαιριστές (Αντόνιο, Μόουζες, Γέλαβιτς και Σονγκ)

-Ο Άντονι Μαρσιάλ έγινε ο ακριβότερος νεαρός ποδοσφαιριστής, αφού για την απόκτησή του η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διέθεσε 36 εκατ.λίρες, ωστόσο, μαζί με τα μπόνους και διάφορους όρους που έχουν συμπεριληφθεί στη συμφωνία, το κόστος μπορεί να φτάσει στα 58 εκατομμύρια!

-Άλλες ακριβές μεταγραφές ήταν του Φούνες Μόρι από τη Ρίβερ Πλέιτ στην Έβερτον έναντι 9,5 εκατ.λίρες και του Βέρζιλ Φαν Ντάικ από τη Σέλτικ στη Σαουθάμπτον έναντι 11 εκατομμυρίων

-Η Γουέστ Μπρομ απέρριψε την τέταρτη προσφορά που κατατέθηκε για τον Σαΐντο Μπεραΐνο το φετινό καλοκαίρι

Δείτε εδώ πως διαμορφώνεται το οικονομικό κομμάτι τα τελευταία 10 καλοκαίρια:

inner

-Από τα 870 εκατομμύρια λίρες, τα 585 διατέθηκαν για παίκτες εκτός Νησιού, τα 120 για ποδοσφαιριστές εντός Πρέμιερ Λιγκ και τα 75 στις μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες της Football League.

Δείτε εδώ τη διαφορά στα ποσά ανάμεσα στα 5 μεγάλα πρωταθλήματα:

inner

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x