Γερμανία

Στον αέρα το μέλλον του Κέβιν Βίμερ

Αποχωρεί από τις προπονήσεις της Κολωνίας ο Βίμερ και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Για άλλη μία εβδομάδα αναμένεται να συμμετάσχει στην προετοιμασία της Κολωνίας στο Ντοναουεσίνγκεν ο Κέβιν Βίμερ, χωρίς να υπάρχει στο προσκήνιο περίπτωση απόκτησής του από τα «κριάρια».

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος πρόσφατα πήρε την εντολή από τη Στόουκ να αναζητήσει τον επόμενο σύλλογο της καριέρας του, επιθυμούσε την επιστροφή του στην ομάδα της Κολωνίας, στην οποία αγωνίστηκε την τριετία 2012-2015.

Ωστόσο, η ομάδα του Ακίμ Μπέιερλορζερ, η οποία τη φετινή χρονιά επέστρεψε στη Bundesliga, δεν έχει την οικονομική δυνατότητα για μία τέτοια κίνηση, σύμφωνα και με το ρεπορτάζ του «kicker».

Τη φετινή χρονιά, ο διεθνής Αυστριακός αγωνίστηκε ως δανεικός στο Ανόβερο από τη Στόουκ, με τη γερμανικής ομάδα να έχει τη δυνατότητα να τον αποκτήσει για 12 εκατ. ευρώ.

Κάτι τέτοιο όμως δε συνέβη ποτέ και τα δεδομένα μαρτυρούν ότι οι «potters» θα πρέπει να ρίξουν τις οικονομικές απαιτήσεις τους, εάν σκοπεύουν να τον παραχωρήσουν.

Θυμίζουμε ότι ο Βίμερ, ο οποίος μέτρησε πέρυσι 22 συμμετοχές με το Ανόβερο στην Bundesliga, έχει αγωνιστεί στην Premier League με τη φανέλα της Τότεναμ και της Στόουκ, με τη μεταγραφή του στη δεύτερη από τα «σπιρούνια» να κοστίζει 20 εκατ. ευρώ το 2017.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x