Stoiximan Super League

«Στον Αγιαξ της Ελλάδας»!

Στις πρώτες του εντυπώσεις που έχει σχηματίσει το λίγο διάστημα που προπονείται με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Μπόμπαν Λάζιτς, μιλώντας σε ολλανδική ιστοσελίδα.

Αποφασισμένος να πετύχει στον Ολυμπιακό να παρουσιάστηκε ο Μπόμπαν Λάζιτς, ο οποίος μίλησε στην ιστοσελίδα «Ajax Show Time».

Ο Βόσνιος εξτρέμ μίλησε για τη νέα σελίδα που ανοίχθηκε στην καριέρα του, χαρακτηρίζοντας τον πειραϊκό σύλλογο «Άγιαξ της Ελλάδας»!

«Μου αρέσει πολύ. Θα μου πάρει κάποιο χρονικό διάστημα να προσαρμοστώ. Είναι δύσκολο το να είσαι στο εξωτερικό. Πρέπει να τα αφήσεις όλα πίσω σου. Ο καιρός είναι καλός και οι προπονήσεις εξαιρετικές και δύσκολες. Οπως μου λένε όλοι και έχω καταλάβει και εγώ ο Ολυμπιακός είναι ο Αγιαξ της Ελλάδας», ο 20χρονος παίκτης και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον ρόλο που θα έχει στους «ερυθρόλευκους».

«Μου εξήγησαν πως στις πρώτες εβδομάδες θα προπονούμαι για να με δουν στη δεύτερη ομάδα και να μπορέσω να εγκλιματιστώ. Αφού δοκιμαστώ και αφήσω καλές εντυπώσεις θα μπω στην πρώτη ομάδα. Εγώ ξεκαθάρισα πως θέλω πολύ να δουλέψω σκληρά και να παίξω. Εφόσον πάρω ματς στα πόδια μου, θα βρω και τον ρυθμό μου. Εχω ανάμεικτα συναισθήματα. Είναι μία νέα ευκαιρία για μένα ο Ολυμπιακός. Μία καινούργια πρόκληση που μου προσφέρει τη δυνατότητα να ξεκινήσω πάλι από την αρχή. Θέλω να αποδείξω πως μπορώ να προσφέρω και να μείνω εδώ».

Καταλήγοντας, ο Λάζιντας τόνισε μεταξύ άλλων πως το «κεφάλαιο» Αγιαξ δεν έχει κλείσει για αυτόν, σχολιάζοντας πως «αποφάσισα πως ήθελα κάτι άλλο. Αποφασίσαμε μαζί με τον μάνατζέρ μου, Μίνο Ραϊόλα να κοιτάξουνε κάτι άλλο. Ηθελα να παίξω ξανά. Ορισμένοι έλεγαν πως στον Ολυμπιακό δεν μπορείς να βρεις εύκολα ευκαιρίες για την πρώτη ομάδα, όμως εγώ διαφωνώ. Εάν προπονούμαι και δουλεύω καλά, θα πάρω ευκαιρίες. Στον Αγιαξ είναι αλλιώς οι επιλογές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x