Ισπανία

Στον Γκριζμάν στρέφεται η Μπαρτσελόνα

Ατονεί το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Κουτίνιο και οι Καταλανοί φέρεται να καταλήγουν στον Αντουάν Γκριζμάν

Η επιθυμία της Μπαρτσελόνα να εντάξει στο δυναμικό της το καλοκαίρι έναν ακόμη πολύ ποιοτικό επιθετικό είναι δεδομένη. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε τα πάντα για να αποκτήσει τον Κουτίνιο από τη Λίβερπουλ, κάτι που όμως τελικά δεν κατάφερε με την αγγλική ομάδα να μην πέφτει κάτω από τα 150 εκατ. ευρώ.

Η συγκεκριμένη υπόθεση φαίνεται ότι άλλαξε τα πλάνα της Μπαρτσελόνα και έβαλε στο κόλπο τον Γάλλο. Την ίδια ώρα ο Γκριζμάν το περασμένο καλοκαίρι θεώρησε σωστό να παραμείνει στην Ατλέτικο, καθώς οι ροχιμπλάνκος δεν μπορούσαν να τον αντικαταστήσουν μετά το μεταγραφικό εμπάργκο που τους είχε επιβληθεί και δεν τους επέτρεπε να προχωρήσουν σε προσθήκες στο ρόστερ στη θερινή περίοδο.

Ωστόσο, την 1η Ιουλίου του 2018 η ρήτρα αποδέσμευσής του από την Ατλέτικο πέφτει στα 100 εκατ. ευρώ και με βάση τα οικονομικά δεδομένα της εποχής, αυτό είναι ένα ικανοποιητικό ποσό, αν συνυπολογίσουμε την δεδομένη ποιότητα του Γάλλου επιθετικού.

Πλέον, οι Καταλανοί σκέφτονται να ξεκινήσουν από τον χειμώνα κύκλο επαφών με τον παίκτη για να συμφωνήσουν μαζί του πριν το Μουντιάλ της Ρωσίας. Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, σύμμαχός τους αναμένεται να είναι ο Γκριζμάν που έχει αποφασίσει να αλλάξει ομάδα στο τέλος της σεζόν και η Μπαρτσελόνα είναι ιδανικός προορισμός για τον ίδιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x