Ισπανία

Στον πάγκο ο Μέσι με Βαγιαδολίδ

Ο Λιονέλ Μέσι αναμένεται να μην ξεκινήσει στον αγώνα με τη Βαγιαδολίδ το Σάββατο, εξαιτίας του δύσκολου προγράμματος που έρχεται σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ. Ετοιμάζει ροτέισον ο Βαλβέρδε.

Το Σάββατο η Μπαρτσελόνα υποδέχεται για το πρωτάθλημα τη Βαγιαδολίδ και ο Ερνέστο Βαλβέρδε προτίθεται να αφήσει αρκετούς βασικούς παίκτες του εκτός ενδεκάδας, μεταξύ των οποίων και ο Μέσι.

Τα ματς που έρχονται μετά από εκείνο του Σαββάτου είναι πολύ δύσκολα, εξαιρετικής σημασίας και περιλαμβάνουν τις εκτός έδρας αναμετρήσεις με τη Λυών για το Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Ρεάλ για πρωτάθλημα και κύπελλο (στο Μπερναμπέου και οι δύο αγώνες) και ενδιάμεσα με τη Σεβίλλη ξανά για το πρωτάθλημα.

Είναι αναπόφευκτο λοιπόν, ο αγώνας με τη Βαγιαδολίδ να περάσει σε δεύτερη μοίρα και το ροτέισον αναμένεται να είναι μεγάλο από τον Βαλβέρδε.

Εκτός από τον Μέσι, βάζουν κι άλλα σπουδαία ονόματα υποψηφιότητα για να καθίσουν στον πάγκο ή να βγουν νωρίς αλλαγή, αν και εφόσον ξεκινήσουν τον αγώνα. Σουάρεζ, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Πικέ και Λενγκλέ είναι πιθανό να ξεκουραστούν, ενόψει του αγώνα με τη Λυών στις 19 Φεβρουαρίου για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Επιμέλεια: Χρήστος Παπαζώης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x