Γενικά

Στους «8» μέσω της… ρώσικης ρουλέτας η Μαδαγασκάρη!

Η Μαδαγασκάρη κέρδισε στα πέναλτι τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κόπα Άφρικα, για πρώτη φορά, συνεχίζοντας να… γράφει ιστορία.

Η… περιπέτεια της Μαδαγασκάρης στο φετινό Κόπα Άφρικα συνεχίζεται, καθώς σήμερα απέκλεισε στα πέναλτι (2-2 κανονική διάρκεια, 4-2) τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό και θα παίξει στους «8» με το νικητή του Γκάνα-Τυνησία!

Στην πρώτη τους παρουσία στην διοργάνωση, οι τυπικά γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές, μόλις στο 9’ με την «βολίδα» του Αμάντα από τα 22 μέτρα, αλλά και στο 77’ χάρη στην κεφαλιά του Αντριατσίμα.

Οι «λεοπαρδάλεις» κατάφεραν να βρουν ισάριθμες απαντήσεις, με τον Μπακαμπού να πετυχαίνει στο 21ο λεπτό το τρίτο του γκολ στη διοργάνωση και τον Μπεμπά στο 90ο λεπτό να φέρνει το ματς στα ίσα, με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι...

Στην παράταση, η Μαδαγασκάρη πέρασε… δύσκολες στιγμές, με τον τερματοφύλακά της τον Αντριέν να βγάζει την κεφαλιά του Μπεμπά και το τετ α τετ με τον Μπακαμπού, για να οδηγήσει το παιχνίδι στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί όπου το Κονγκό είδε τους Τισεράντ και Μπολάσι να αστοχούν και να δίνουν την πρόκριση για τα προημιτελικά, με συνολικό σκορ 4-2, στους «μπαρέα», που ήταν και το μεγάλο αουτσάιντερ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x