Stoiximan Super League

Στους πέντε κορυφαίους Ούγγρους του εξωτερικού ο Κορχούτ

Ο αριστερός οπισθοφύλακας του Άρη, συμπεριλήφθηκε από την ουγγρική ιστοσελίδα csakfosi.hu, στην πεντάδα των καλύτερων διεθνών που αγωνίζονται στα ξένα πρωταθλήματα.

Ο Μιχάι Κορχούτ αποτελεί μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες προσθήκες που έγιναν σε ελληνική ομάδα τον Ιανουάριο που πέρασε και τυγχάνει μεγάλης αναγνώρισης στην πατρίδα του. Έτσι σε πρόσφατη έρευνα που έχει πραγματοποιήσει ουγγρική ιστοσελίδα, η πολύ μεγάλη σε συμμετοχές παρουσία του στις ομάδες που έπαιξε, τον κατατάσσουν, ανάμεσα στους πέντε πιο δραστήριους ποδοσφαιριστές της Ουγγαρίας, απ’ όσους αγωνίζονται εκτός συνόρων.

Οι άλλοι τέσσερις που συνθέτουν μαζί με τον Κορχούτ, την πεντάδα των πιο δραστήριων εκτός ουγγρικού πρωταθλήματος είναι: οι Πίτερ Γκουλάσι (Λειψία), Ταμάς Κάνταρ (Ντιναμό Κιέβου), Μπεζέ Μπαρναμπάς (Λε Χαβρ) και Άνταμ Ζάλαι (Χόφενχαιμ).

Το δημοσίευμα του csakfosi.hu αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ήταν Λεγεωνάριος (παίκτης της εθνικής) στα τέλη του καλοκαιριού του 2016. Αρχικά μετέβη στο Ισραήλ για λογαριασμό της Χάποελ Μπεερ-Σεβά και αγωνίστηκε και σε ευρωπαϊκή αναμέτρηση κόντρα στην Ίντερ. Κατέκτησε δύο φορές το πρωτάθλημα του Ισραήλ και το χειμώνα πήγε στην Ελλάδα, όπου και εκεί υπολογίζεται ως βασικός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x