Γερμανία

Στοχεύει στον Φεράν Τόρες η Ντόρτμουντ

Τον αντικαταστάτη του Τζέιντον Σάντσο θέλει να κλείσει η Ντόρτμουντ, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Άγγλος εξτρέμ το καλοκαιρι. Πρώτος στόχος ο Φεράν Τόρες της Βαλένθια.

Την επόμενη ημέρα σχεδιάζει η Ντόρτμουντ, η οποία προετοιμάζεται σε περίπτωση που παραχωρήσει τον Τζέιντον Σάντσο το προσεχές καλοκαίρι. Ήδη, αρκετοί σύλλογοι, κυρίως από την Premier League, έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Λίβερπουλ, αλλά και Γιουβέντους στοχεύουν στην απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο, ενώ είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστούν κι άλλοι «μνηστήρες» το προσεχές διάστημα.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, ο σύλλογος της Βεστφαλίας έχει ξεκινήσει επαφές με την πλευρά του 20χρονου εξτρέμ της Βαλένθια, Φεράν Τόρες και μόλις ολοκληρωθεί η πανδημία του κορωνοϊού θα μπει στην τελική ευθεία η ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Το συμβόλαιο του νεαρού Ισπανού με τις «νυχτερίδες» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021 και τη φετινή σεζόν έχει έξι γκολ και επτά ασίστ σε 35 αγώνες. Είναι βέβαιο ότι θα προκύψουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι για τον Φεράν Τόρες, ωστόσο ο ίδιος δείχνει θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ντόρτμουντ, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της Daily Mirror.

Όλα θα εξαρτηθούν από την τελική έκβαση των διαπραγματεύσεων του γερμανικού κλαμπ με τις ενδιαφερόμενες ομάδες για την παραχώρηση του Τζέιντον Σάντσο. Σε αυτή την περίπτωση μέρος των χρημάτων από τη μεταγραφή του Άγγλου άσου, θα δοθούν για την απόκτηση του Φεράν Τόρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x