Ιταλία

Στοχεύει στον κίπερ της Ουντινέζε, Χουάν Μούσο η Ίντερ

Πρώτος στόχος της Ίντερ για την ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα είναι ο Χουάν Μούσο της Ουντινέζε. Οι «νερατζούρι» θέλουν να πλαισιώσουν τον Σαμίρ Χαντάνοβιτς με τον Αργεντινό γκολκίπερ.

Με τον αρχηγό της Ίντερ, Σαμίρ Χαντάνοβιτς να έχει μπει στο 36ο έτος της ηλικίας του, οι «νερατζούρι» αναζητούν στην αγορά τον τερματοφύλακα που θα πάρει τα σκήπτρα από τον Σλοβένο διεθνή, όταν αυτός αποφασίσει να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πρόθεση των διοικούντων -εκτός όλων των άλλων- είναι να επεκτείνουν το συμβόλαιο του Σαμίρ Χαντάνοβιτς ακόμη μία σεζόν, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Ο Αντόνιο Κόντε έχει ξεχωρίσει τον Αργεντινό κίπερ, Χουάν Μούσο, ο οποίος έπαιξε σε όλα τα παιχνίδια της φετινής Serie A με την Ουντινέζε, ενώ έχει κάνει το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα στο φιλικό κόντρα στο Μαρόκο πριν από ένα χρόνο.

Το συμβόλαιο του 25χρονου τερματοφύλακα με την Ουντινέζε ολοκληρώνεται το 2023, ενώ οι ετήσιες απολαβές του κυμαίνονται στα 400.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, ο Χουάν Μούσο έχει πει στο περιβάλλον του ότι δεν γνωρίζει κάτι αναφορικά με το ενδιαφέρον της Ίντερ. «Έχω διαβάσει διάφορα πράγματα για το μέλλον μου, αλλά δεν ξέρω κάτι. Είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα μου. Εάν προκύψει κάποιο ενδιαφέρον, θα το δούμε με την Ουντινέζε», ανέφερε ο Αργεντινός διεθνής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x