Stoiximan Super League

«Στόχος μας πλέον το Europa League»

Ο Στέλιος Κίτσιου παραδέχθηκε μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό ότι στόχος είναι η δεύτερη θέση, σχολιάζοντας ότι δύσκολα θα μπορέσει η ομάδα του να ξεπεράσει τους «πράσινους».

Άρχισε να συμβιβάζεται ο Στέλιος Κίτσιου ότι είναι πολύ δύσκολο ο ΠΑΟΚ να ξεπεράσει τον Παναθηναϊκό στη βαθμολογία των play off. O 21χρονος δεξιός μπακ ανακηρύχθηκε κορυφαίος της ομάδας του στην αναμέτρηση με το «τριφύλλι», το οποίο νίκησε με 2-1 στην Τούμπα, αλλά φάνηκε από τις δηλώσεις ότι δεν το χάρηκε καθόλου.

«Το βραβείο έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Σημασία έχει ότι χάσαμε και μείναμε πίσω. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να είμαστε έτοιμοι την Κυριακή. Μέχρι στιγμής στα πλέι οφ δεν έχει γίνει αυτό που περιμέναμε. Είναι πολύ δύσκολο να περάσουμε Παναθηναϊκό και στόχος μας πλέον είναι η δεύτερη θέση και οι όμιλοι του Europa League», τόνισε αρχικά ο Κίτσιου και στη συνέχεια μίλησε για τη δική του παρουσία:

«Όσο καιρό δεν έπαιζα δούλευα πολύ, προσπαθούσα κάθε μέρα και σε κάθε προπόνηση προσπαθώ να δίνω το 100% όταν παίζω. Και η ομάδα προσπαθεί, αλλά από την άλλη είναι λογικό να νιώθει πικραμένος. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε πολύ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x