Super League 2

«Στόχος της ΑΕΛ πάντα είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος»

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον κόσμο και όλους όσους συντέλεσαν στην χθεσινή γιορτή ανόδου της ΑΕΛ εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας, τονίζοντας πως πάντα ο στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον κόσμο και όλους όσους συντέλεσαν στην χθεσινή γιορτή ανόδου της ΑΕΛ εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας, τονίζοντας πως πάντα ο στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση:
«H διοίκηση και η ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΕΛ θέλουμε, μετά τη μαγική βραδιά που ζήσαμε εμείς, οι ποδοσφαιριστές μας, οι προπονητές μας και οι οπαδοί μας, να ευχαριστήσουμε για την εκπληκτική διοργάνωση και παρουσίαση της χθεσινής γιορτής στο AEL FC ARENA όλους όσοι συνετέλεσαν γι' αυτό που απολαύσαμε όλοι όσοι ήμαστε εκεί, αλλά και όλοι οι οπαδοί μας σε όλο τον κόσμο μέσω του διαδικτύου στο www.aelradio.gr και μέσω του ραδιοφώνου ΑΕΛ RADIO 104,8.

Συγκεκριμένα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους παρουσιαστές της εκδήλωσης κα Έλενα Οικονόμου, κ. Σωτήριο Κέλλα και κ. Βαγγέλη Ρωμανό. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον σκηνοθέτη αυτής της φαντασμαγορικής γιορτής κ. Πασχάλη Μάντη, τα στελέχη της Γήπεδο ΑΕ κ.κ. Τσακμακίδη και Ιακωβίδη και την Φιλαρμονική του Δήμου Λαρισαίων.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Σωτήρη Μάρκου, τον Διευθυντή Marketing & Δημοσίων Σχέσεων κ. Αποστόλη Νταϊλιάνη αλλά και τα στελέχη των γραφείων της ΠΑΕ κα Έλλη Nταϊλιάνη και κα Χριστίνα Δαββέτα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για τα υποδειγματικά μέτρα ασφαλείας τόσο την κα Δήμητρα Γκάφα και τους συνεργάτες της στην εταιρία Europa Security αλλά και την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, από τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γεώργιο Αγάκο και όλα τα ανώτερα στελέχη μέχρι και τον τελευταίο αστυνομικό.

Χθες στο στολίδι του Ελληνικού Ποδοσφαίρου AEL FC ARENA σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΛ με τους 15000 οπαδούς της, τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τους χορηγούς μας μαζί με την ακαδημαϊκή κοινότητα, μαζί με τους εκπροσώπους του Πολιτισμού και της Τέχνης αναδείξαμε τον κοινωνικό χαρακτήρα του ποδοσφαίρου και δώσαμε ένα μάθημα σε όλη την Ελλάδα για το πως μπορεί να φύγει από το ποδόσφαιρο η μιζέρια της αδικίας και κάθε ανήθικη συμπεριφορά.

Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη για την καθυστέρηση της έναρξης αυτής της αλησμόνητης γιορτής αλλά όλα έπρεπε να στηθούν αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα και να γίνουν στο απόλυτο σκοτάδι με τέτοιο τρόπο ώστε το ενδιαφέρον να συγκεντρώνεται στα πρόσωπα τα οποία φώτιζε ο προβολέας.

Ευχαριστούμε όλους για όλα και υποσχόμαστε ότι τόσο αγωνιστικά αλλά και κοινωνικά κάθε μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι.

Εκείνο που θέλουμε να τονίσουμε είναι ότι για την ιστορική μας ομάδα δεν τελείωσε τίποτα, αφού στόχος πάντα είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος και σας καλούμε να ταξιδέψουμε όλοι μαζί στην Αθήνα για να αποθεώσουμε τους ποδοσφαιριστές μας εκεί στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Η ΑΕΛ είναι ιδέα. Η ΑΕΛ δεν είναι μόνο μια ποδοσφαιρική ομάδα αλλά ένα τεράστιο κοινωνικό κίνημα».













Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x