Champions League

«Στράβωσε» με δημοσιογράφο του Sky Sports ο Κλοπ (video)

Μια ασυνήθιστη ερώτηση Άγγλου δημοσιογράφου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου εν όψει της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με την Σπάρτακ Μόσχας «φούντωσε» τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ο συνήθως ευδιάθετος με τους δημοσιογράφους, Γιούργκεν Κλοπ, τα πήρε με ερώτηση Άγγλου ρεπόρτερ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου εν όψει όψει της αναμέτρησης (26/09, 21:45) της Λίβερπουλ με την Σπάρτακ Μόσχας.

Ο Μπράιαν Σουάνσον του Sky Sports τον ρώτησε, με αφορμή τη δήλωση του προπονητή της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο που είπε μετά το δύο γκολ του Χάρι Κέιν κόντρα στη Γουέστ Χαμ ότι είναι «ερωτευμένος» τον Άγγλο φορ, αν ο ίδιος είναι «ερωτευμένος» με κάποιον παίκτη της Λίβερπουλ.

Η δυσαρέσκεια του Γερμανού τεχνικού «ζωγραφίστηκε» στο πρόσωπό του και απάντησε: «Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος που σε μια συνέντευξη Τύπου για ματς του Champions League μιλάμε για κάτι τέτοιο. Δεν το καταλαβαίνω αυτό».

Πάντως, μετά την αρχική του τοποθέτηση επί του θέματος, «μαλάκωσε» και τόνισε ότι είναι κι ίδιος «ερωτευμένος» με τον Χάρι Κέιν.

Ωστόσο, στη συνέχεια ζήτησε από την κοπέλα που είχε επωμιστεί να κάνει τη μετάφραση των δηλώσεών του για λογαριασμό των Ρώσων δημοσιογράφων να μην μεταφέρει τα όσα είπε λίγο πριν. «Αφορά την Αγγλία, δεν είναι σημαντικό για τη Ρωσία. Ο Ποτσετίνο λατρεύει τον Κέιν. Είναι χάσιμο χρόνου», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x