Stoiximan Super League

Στραματσόνι: «Επιστροφή εκεί που αξίζει στον Παναθηναϊκό»

Το σύνθημα για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό, ύστερα από την ήττα και την κακή εμφάνιση με τον Ολυμπιακό, στέλνει ο Αντρέα Στραματσόνι.

Σίγουρος για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού, ύστερα από την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, εμφανίζεται ο Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος μίλησε στην εφημερίδα «Η Πράσινη».

«Είναι η στιγμή να αντλήσουμε δύναμη μετατρέποντας την τεράστια λύπη για την κακή μας εμφάνιση στο ματς με τον Ολυμπιακό σε θετική ενέργεια και πάθος και να βγάλουμε αυτά τα στοιχεία στο γήπεδο. Είμαστε δεμένοι και σίγουρα μία καλή ομάδα που προέρχεται από μία κακή περίοδο, αλλά δεν πρέπει να αφήσουμε αυτή την κακή περίοδο να καταστρέψει ό,τι έχουμε χτίσει ως τώρα. Θα επιστρέψουμε για να δώσουμε τη μάχη μας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και Ευρώπη, αρχής γενομένης από την Κυριακή όπως αξίζει το μέγεθος του Παναθηναϊκού», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.

Από εκεί και πέρα, η εφημερίδα παρουσιάζει τα όσα είπε ο Στραματσόνι στον Γιάννη Αλαφούζο. «Καταλαβαίνω απόλυτα τους οπαδούς μας. Χάσαμε το ντέρμπι με ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα. Έχω πίστη σε αυτό που κάνω και δεν έχω καμία αμφιβολία για τον τρόπο που δουλεύω. Αν ένα ματς αλλάζει όλα όσα καταφέραμε μέχρι τώρα, είναι κάτι που δέχομαι, αλλά δεν δέχομαι ότι δεν είμαστε πεινασμένοι. Το θεωρώ άδικο. Κάναμε κάποια καλά παιχνίδια στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα, παρά την απαράδεκτη εικόνα στο ντέρμπι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ διαφορετικά στην βαθμολογία, αν η διαιτησία ήταν αυτή που πρέπει. Όπως και να έχει, εξακολουθώ να έχω μεγάλη πίστη στην ομάδα που χτίζουμε… Το όνειρό μου είναι να επαναφέρω τον Παναθηναϊκό που του αξίζει να είναι», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής στον πρόεδρο της «πράσινης» ΠΑΕ.

Σε κάθε περίπτωση, ο 40χρονος κόουτς εκφράζει την άποψη ότι οι τραυματισμοί εμπόδισαν τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης στις προηγούμενες διακοπές του πρωταθλήματος, κάτι που θα γίνει από εδώ και πέρα και πιστεύω ότι με την επιστροφή όλων των παικτών η ομάδα θα αλλάξει τελείως εικόνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x