Stoiximan Super League

Στραματσόνι: «Οι διαιτητές παραδέχθηκαν ότι ίσως να έγινε λάθος»

Το διαιτητικό τιμ ανέφερε στον Αντρέα Στραματσόνι ότι είναι πιθανό να έγινε λάθος στη φάση του 43ου λεπτού της αναμέτρησης Παναιτωλικό-Παναθηναϊκός, όπου λανθασμένα σε θέση off side ο Μπεργκ.

Δεν αρνήθηκε το διαιτητικό τιμ του ματς, Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός (0-0), ότι είναι πιθανό να έγινε λάθος στη φάση του 43’ όπου υποδείχθηκε σε αντικανονική θέση ο Μάρκους Μπεργκ και ενώ λίγο μετά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ο Λουντ. Ο Αντρέα Στραματσόνι ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ότι συνομίλησε μαζί τους και ότι του ανέφεραν τα παραπάνω.

«Η φάση αυτή, έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, θα μπορούσε να αλλάξει συνολικά τη ροή του παιχνιδιού. Ήμουνα σε θέση που είχα ξεκάθαρη εικόνα και φυσικά δεν υπάρχει οφσάιντ. Το είπα μετά το τέλος του αγώνα στους διαιτητές, και παραδέχθηκαν ότι ίσως έγινε λάθος. Δεν λέω ότι θα είχαμε κερδίσει αλλά θα ήταν διαφορετικό το παιχνίδι», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός και στη συνέχεια μίλησε για τον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα του.

«Σήμερα δεν παίξαμε με τον τρόπο που θα θέλαμε. Η απώλεια των βαθμών θα πρέπει να μας γίνει μάθημα για τη συνέχεια, το είπα και στους παίκτες μου μετά το παιχνίδι. Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα με τις αλλαγές, αλλά αυτό δεν συνέβη», σχολίασε.

Για το αν ενδιαφέρεται για τον Ουάρντα: «Σήμερα ήρθαμε εδώ για να παίξουμε με τον Παναιτωλικό κι εγώ είμαι εδώ για να μιλήσω για τον Παναθηναϊκό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x