Stoiximan Super League

Στραματσόνι: «Προσπάθησα να μεταπείσω τον Πέτριτς»

Στο «αντίο» του Μλάντεν Πέτριτς αναφέρθηκε ο Αντρέα Στραματσόνι μετά το 1-0 επί του Πανιωνίου. Ο Ιταλός τόνισε πως προσπάθησε να αλλάξει τη γνώμη του Κροάτη τον οποίο θέλει να διατηρήσει σε άλλο πόστο

Τον Μλάνερ Πέτριτς ευχαρίστησε ο Αντρέα Στραματσόνι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το 1-0 επί του Πανιωνίου.

Ο Ιταλός τεχνικός αποκάλυψε πως συζήτησε με τον Κροάτη επιθετικό σε μια προσπάθεια να τον πείσει να μην σταματήσει στο τέλος της σεζόν.

Παράλληλα, τόνισε πως έχει ήδη μιλήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο προκειμένου να παραμείνει ο Πέτριτς στην ομάδα προσφέροντας από άλλο πόστο.

Αναλυτικά:

«Θέλω να πω ευχαριστώ στον Μλάντεν Πέτριτς. Είναι ένας από τους παίκτες που από την πρώτη μέρα που ήρθα με βοήθησε. Αυτός, ο Ζέκα, ο Μπεργκ, ο Ταυλαρίδης. Είναι ένας από τους όχι και τόσο νέους παίκτες. Ήταν μία σημαντική μέρα. Θέλω να τον ευχαριστήσω. Δεν είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την στιγμή αλλά θέλω να τον ευχαριστήσω για την συνεργασία μας. Μιλήσαμε χθες βράδυ. Μετά την κουβέντα έκανε την ανακοίνωση.

Είναι φιτ, είναι πολύ καλός παίκτης και σίγουρα μπορούσε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό με μία λογική χρήση. Ήθελα να τον μεταπείσω και να συνεχίσω. Μου είπε ευχαριστώ. Προσπάθησα να τον πείσω. Παίκτες σαν εκείνον έρχονται από τον πάγκο και αλλάζουν την ροή του ματς. Πρέπει να ξέρετε και τι είχε προηγηθεί για να καταλάβετε ακριβώς την συζήτηση αυτή. Θα ήθελα ανθρώπους με αυτή την νοοτροπία κοντά στην ομάδα. Μίλησα στον πρόεδρο και του είπα να παραμείνει σε άλλο πόστο στην ομάδα. Είναι καλό για εμένα έχω γύρω μου ανθρώπους με ποδοσφαιρική παιδεία
».

Σε ό,τι αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό και τις πιθανότητες του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ, ο Ιταλός προπονητής ξεκαθάρισε:

«Έχουμε καθαρές ιδέες. Έχουμε ένα κορμό, μια βάση 14-15 παικτών και πρέπει να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Όλοι αυτή την χρονιά έκαναν λάθη με πρώτο εμένα. Πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε από εδώ και πέρα. Πρέπει να τελειώσουμε με τον ΠΑΟΚ, περιμένουμε τα αποτελέσματα. Αν δεν νικήσει η ΑΕΚ έχουμε περισσότερες πιθανότητες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x