Stoiximan Super League

Στραματσόνι: «Στόχος η πρόκριση στο Europa League»

Φειδωλός ήταν ο Αντρέα Στραματσόνι στις δηλώσεις του, κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την Ολλανδία, που τόνισε ότι στόχος της ομάδας είναι η πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Για το Τέχελεν της Ολλανδίας, αναχωρεί το μεσημέρι της Τετάρτης 29/6 ο Παναθηναϊκός, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Ο Ιταλός τεχνικός του «τριφυλλιού» δεν ανοίχτηκε στις δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, ενώ αρκέστηκε να ξεκαθαρίσει ποιος είναι ο βασικός στόχος της ομάδας στο ξεκίνημα της σεζόν.

Για τον «Στράμα» το «τριφύλλι» θα προσπαθήσει να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της. Άλλωστε ο στόχος δεν είναι άλλος, από την είσοδο της ομάδας στους ομίλους του Europa League.

«Το σημαντικό για μας είναι να ξεκινήσουμε καλά στην Ευρώπη και να προκριθούμε στο Europa League. Για αυτό θα δουλέψουμε στην Ολλανδία» δήλωσε ο Αντρέα Στραματσόνι.

Για τα μεταγραφικά πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να πω κάτι τα μεταγραφικά. Πάμε στην Ολλανδία με διάθεση να δουλέψουμε στο ψυχολογικό κομμάτι της ομάδας στην προετοιμασία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x