Stoiximan Super League

Στράτος: «Η συνάντηση με τον Κοντονή αποτελεί δικαίωση δεκαετιών για το ποδόσφαιρο»

Απόλυτα ικανοποιημένος με την παρουσία του Σταύρου Κοντονή στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας, δήλωσε ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, ο Γιώργος Στράτος.

Δικαίωση δεκαετιών για το ποδόσφαιρο και όσους εμπλέκονται σε αυτό, αποτελεί η παρουσία του Σταύρου Κοντονή στο σημερινό Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας σύμφωνα με τον πρόεδρο του συνεταιρισμού, Γιώργο Στράτο.

«Η Σούπερ Λίγκα και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο θέλει να συζητάει με την πολιτεία και τα θεσμοθετημένα όργανα ώστε να αντιμετωπίζει τα ζητήματα που υπάρχουν για να βελτιώσουμε το παιχνίδι και τη χώρα μας. Είναι ο μόνος τρόπους που έχουμε για να διορθωθεί. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Η συνάντηση με τον Υπουργό αποτελεί δικαίωση δεκαετιών για τους παράγοντες, τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και όλων των ανθρώπων του ποδοσφαίρου», είπε αρχικά και συνέχισε: «Ήταν πάγιο αίτημα ένα ποσοστό χρημάτων από τις στοιχηματικές εταιρείες να δίνεται στο ποδόσφαιρο. Ο Κοντονής μας διαβεβαίωσε πως είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης. Για να παίρνουν άδεια οι στοιχηματικές εταιρείες, πλέον, θα πρέπει να δίνουν στις ομάδες ένα ποσοστό».

Για την κάρτα φιλάθλου: «Έγινε μια παραγωγική συζήτηση με το σύνολο των μελών και στο θέμα της κάρτας φιλάθλου. Κατατέθηκε ο προβληματισμός όλων των ομάδων».

Για τον χορηγό του πρωταθλήματος: «Όχι ακόμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x