Με θετικό πρόσημο ολοκληρώθηκε η θητεία του απερχόμενου προέδρου της Super League, Γιώργου Στράτου, όπως προέκυψε από την απολογιστική του δήλωση στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Ο έμπειρος παράγοντας τόνισε ότι με το οικονομικό νοικοκύρεμα των τελευταίων δύο ετών θα φανεί άμεσα ένα πιο ομαλό και δημιουργικό μέλλον, ενώ συμπλήρωσε ότι παρά τις εντάσεις και τις διαφωνίες όλοι προσπάθησαν για το καλύτερο στη διάρκεια της δικής του θητείας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ολοκληρώνω σήμερα τη θητεία μου. Είναι αυτονόητο ότι η απόφασή μου ήταν κοινή με την ομάδα που έχω την τιμή να εκπροσωπώ, την Ξάνθη.

Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες και όλα τα μέλη του ΔΣ για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία για αυτά τα δύο χρόνια. Πέρα από τις διαφωνίες και τις εντάσεις που μπορεί να προέκυψαν, όλοι προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Ευχαριστώ ξεχωριστά τον κ. Πανόπουλο που προσπάθησα να υπηρετήσω το όραμά του για τη Super League. Επίσης, να ευχαριστήσω όλους τους υπαλλήλους του συνεταιρισμού για την προσφορά τους στην κοινή μας προσπάθεια. Η εμπειρία της συνεργασίας μου με τον Βασίλη Γκαγκάτση, μου επιτρέπει να σας καταθέσω ότι η απόφαση του για την τοποθέτησή του στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, αποδείχτηκε σωστή.

Το οικονομικό νοικοκύρεμα που έγινε τα τελευταία δύο χρονιά, θα φανεί σημαντική και θα συμβάλλει για ένα πιο ομαλό και δημιουργικό μέλλον. Θέλω να ευχηθώ στον κ. Μπαταγιάννη το καλύτερο για τη δύσκολη αρχή και ότι θα είμαι πάντα στη διάθεσή του».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ